hancock Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 plómdobry - jesstem pierwszy !!!!a to niby czemu pierwszy?? po 2 oszukujesz ;) dzien sie zaczyna od 4 ;) wtedy kiedy Sikor wstaje (:Plóm: dla niego ;) ) buhehehhehehe - no ale nie moge byc chociaz raz pierwszy ?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: zawsze jestem ostatni :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Plóm dobry. hancock, Sorry Winetou :!: Ale właśnie świta i to mój PLÓM jest pierwszy :wink: . Sprawdzałem za oknem, zaczyna się dzień. PLÓM i już. Twój PLÓM może być co najwyżej pierwszy w ciągu doby, pod warunkiem, że uznasz, iż jest to PLÓM pochodzenia wczorajszego :P . Boże, co ja plotę. Ale, co tam. Niech leci. radzio_ 10X za pilnowanie porządku. :wink: kazik2000 PLÓM za Ciebie. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ijeeee :P plómdobry:) jedem drugi :D no to :Plóm: za BLANTMENa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Kutwa :? Ja trzeci :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 NI! 8O ;) TAK JEST!!! HA HA!! Dostaniesz za to rozległe ziemie blisko Camelot! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 JETEM 4 PLÓM!!! :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Kutwa :? Ja trzeci :plóm:Się zaspało, co :?: :twisted: Bądź czujny :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 BLURP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 BLURP nie zaden BLURP tylko PLÓM!!!!! :regulamin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 [size3]BLURP[/size]No to ładnie Ci wyszło :twisted: . Ja bym to zrobił tak: PLÓM :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: UPDATE O, widzę, że już poprawiłeś :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Kutwa :? Ja trzeci :plóm:Się zaspało, co :?: :twisted: Bądź czujny :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Qrde ale mi się tak fajnie śpi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 BLURP nie zaden BLURP tylko PLÓM!!!!! :regulamin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 NI! 8O ;)Ci ktorzy slysza te slowa, rzadko wychodza z tego calo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 plómdobry - jesstem pierwszy !!!! :evil: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Hey PLÓMERS :D Zobaczymy kto dzisiaj napóźniej plómknie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 No to napewno nie będę to ja. Dzisiaj idziemy, jak co piątek, zapijać ryjki do naszej Mesy. A jutro, to będę dłuuuugo wypoczywał. BLANTMEN się ucieszy. Będzie pierwszy. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 NI! 8O ;) TAK JEST!!! HA HA!! Dostaniesz za to rozległe ziemie blisko Camelot! dziekuje Ci bardzo :D a bedzie tam zywoplot?? taki duuuuzy i zielony?? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zywoplotu juz napewno niema poniewaz zostal zuzyty przez Artura, syna Uther'a Pendragona z zamku Camelot danego jako lapowka dla rycerzy NI :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zywoplotu juz napewno niema poniewaz zostal zuzyty przez Artura, syna Uther'a Pendragona z zamku Camelot danego jako lapowka dla rycerzy NI :wink:eee... szkoda... a juz sobie nadzieje robilem ;) ze bede mial taki sliczny zywoplot i trawnik w plómki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 może Roger coś jeszcze załatwi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 może Roger coś jeszcze załatwi....Co jeszcze pływa w wodzie? Chleb - Jabłka. Małe kamyki - Cydr! Sos. Czereśnie. Błoto - Kościoły. Ołów - Kaczka! :plum: :ploom: :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Witam w UE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ja też witam w UE :D Oczywiście uroczysty PLÓM Są jeszcze jacyś plómersi na sali :lol: ? PS. Jak tam w UE ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Hey PLÓMERS :D Zobaczymy kto dzisiaj napóźniej plómknie :lol: to jest plum za 30.04 wiec jestem ostatni ;] zeby postow nie nabijac to plumkne od razu za 1.05. i dzisiaj ja jestem pierwszy bo dopiero wstalem ;] Sikor wie o co chodzi a dzisiaj byla poprawka, po malomiekkiej konfernecji ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Hey PLÓMERS :D Zobaczymy kto dzisiaj napóźniej plómknie :lol: to jest plum za 30.04 wiec jestem ostatni ;] zeby postow nie nabijac to plumkne od razu za 1.05. i dzisiaj ja jestem pierwszy bo dopiero wstalem ;] Sikor wie o co chodzi a dzisiaj byla poprawka, po malomiekkiej konfernecji ;] :plum: Oszukaniec :lol: W sumie nie sprecyzowałem, że chodzi mi o godziny późno wieczorne :D Ale i tak PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 plómknołem jako ostatni nappewno ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 :Plóm: plóm dobry ALL :Plóm: ;) i :ploom: dla tych co jeszcze spia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Joł :Plóm: Witam wszystkich w unii :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Co to za UE skoro o godzinie 00:01 bylismy juz w UE a ceny sprzetow RTV AGD takie same zawiodlem sie a bylem przygotowany na nocne zakupy :wink: :plum: :gitara: :gitara: :plum: :banan: :banan: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...