hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ooo... jakis zastoj... co jest z wami :?:z nami jest to, ze sie forum posypalo i od 22 do 11 nie chodzilo tak jak trzeba ;/ :plum: Za to teraz chodzi lepiej niż wczesniej. Po 2 tygodniach przerwy mam dostęp do forum testowego. Plum, plóm :Plóm: :Plóm: :plum: :plum: :kijem: :veryevil: witamy serdecznie ! wkoncu jakis moderator który wierzy w plóma ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PANOWIE !! zwracam się do Was z uprzejmym zapytaniem: czy można dołączyć do Was jako PLÓM ?? prośbę motywuję wysokim stężeniem alko in my head :D pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PANOWIE !! zwracam się do Was z uprzejmym zapytaniem: czy można dołączyć do Was jako PLÓM ?? prośbę motywuję wysokim stężeniem alko in my head :D pzdr Zapraszamy! Ale musisz mieć świadomość swojego wyboru. :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PANOWIE !! zwracam się do Was z uprzejmym zapytaniem: czy można dołączyć do Was jako PLÓM ?? prośbę motywuję wysokim stężeniem alko in my head :D pzdr Zapraszamy! Ale musisz mieć świadomość swojego wyboru. :D :Plóm: Przecież nikt go nie wykorzysta :lol: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=834617#834617 to mi dało do myślenia... dobra, to gdzie moge uzyskac PLÓM-ową legitymacje ?? pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum pluM plUm pLum Plum ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 dobra, to gdzie moge uzyskac PLÓM-ową legitymacje ?? pluM ...... Cześć NewPLÓMers :D . Legitymacji u nas nie ma. Chcesz to jesteś. :P PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PLÓM :DPLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 P L Ó M ! ! ! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PLÓM Niemca dzisiaj wyjątkowo nabuzowany :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PLÓM Niemca dzisiaj wyjątkowo nabuzowany :wink: :Plóm:moj plum jest taki z powodu tego co paskudy u nas wyczyniaja. pzoa tym bylem na sluzbowym piwku ;] plum za tych co nie moga ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A tak w ogóle widzieliście jak się "nasi" popisali w parlamencie europejskim? Dopiero za takiego Leppera mi wstyd :evil: Obejrzę jeszcze jakiś film i spać - jutro znowu Juwenalia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 moj plum jest taki z powodu tego co paskudy u nas wyczyniaja.Rozumiem, że te paskudy to blurpiaki :twisted: . Jakbyś miał już ich naprawdę dość, to zawsze można uruchomić PLÓMkillera :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ech no to plómbranoc. A Sikor za 3h wstaje i mówi plómdobry. Ten świat jest na głowie postawiony :D :ploom: :plum: :Plóm: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :Plóm: :plum: :ploom: :ploom: :plum: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 PLÓMbranoc :Plóm: :plum: :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Eh, chyba sobie też PLÓMnę, bo już mi się po takiej ilości niemieckiego (Niemiec - no offence :D) wszystkiego odechciewa. No to siup... tfu, tzn. PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 niech Ci sie blurp przysni :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Mój PLÓM kolegów przyprowadził Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 plóm za radzia_ - bo dawno nie bylo go ! :) plómbranoc plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 snijcie .... o potedze blurpa :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 snijcie .... o potedze blurpa :>wyjdz, bo Cie wyprowadze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 snijcie .... o potedze blurpa :>wyjdz, bo Cie wyprowadze ;] wykatapultuj go najlepiej ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wykatapultuj go najlepiej ! plóm Ja bym jednakowoż na dobrym PLÓMem się zastanowił... bardziej dotkliwy :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wykatapultuj go najlepiej ! plóm Ja bym jednakowoż na dobrym PLÓMem się zastanowił... bardziej dotkliwy :twisted: :twisted: :twisted: hmmm! masz dużo racji - rzeczywiscie ! plóm sam w sobie jest supersilny ! wiec plóm wystarczy hehhe plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 PLÓM dobry. No i dzisiaj to się czegoś nie wyspałem :? PLÓM za radzia. PLÓM za BLANTMENA. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Bąplóm, tak z francuska. Sikor, mój boski Adonisie, znów mnie uprzedziłeś, a przyszedłem na nocną zmianę (od 22 do 6). O której winienem w takim razie napisać "plómbry"? O 2:59? :> 3000-ny plóm przybywa sun. Wkrótce w kinach i na DVD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Bąplóm, tak z francuska. Sikor, mój boski Adonisie, znów mnie uprzedziłeś, a przyszedłem na nocną zmianę (od 22 do 6). O której winienem w takim razie napisać "plómbry"? O 2:59? :> 3000-ny plóm przybywa sun. Wkrótce w kinach i na DVD. No, do Adonisa, to mi trochę brakuje :wink: . Przede wszystkim zauważalny jest brak znajomości greki klasycznej, bo pewnie tak porozumiewano się na boskim Olimpie. O reszcie się nie wypowiadam. Pozostawiam to do swobodnej oceny :wink: . A plómbry jako pierwsze może być zaliczone tylko po obudzeniu (wystarczy przespać jakieś 15 min.). Twój przypadek zdefiniowałbym raczej jako ostatnie plómbranoc :wink: . BTW, a komuż to sprzedajesz swój cenny czas (wyczytałem gdzieś taką interpretację stosunku pracodawca vs. pracobiorca) o tak późnych porach :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 :plum: za wszystkich ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 plóm dobry Plómersi ;) Sikor i hancock thx za plóma ;) Plóm za Was :D i za reszte tez ofkozzz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 B L U R P !!! :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 B L U R P !!! :bij: PLóM :!: plóm dobry :D pora do szkoly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...