kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :Plóm::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::Plóm: :Plóm::Plóm::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::plum::plum::plum::plum::plum::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::plum::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::plum::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::plum::plum::plum::plum::plum::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::Plóm::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::Plóm::Plóm: :Plóm::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 PLÓM dobry. Znowu mi się bzdziurp do głowy dobiera. :baranek: Kiedy to człowiek zmądrzeje i nie będzie chlał w piątki, tudzież inne dni tygodnia :?: Pewnie dopiero na emeryturze :wink: Wiele PLÓMów temu martwiłem się, że mi się Kasia zepsuła i zaczęła pić jakieś dziwne rzeczy (takie zielone coś o zapachu anyżowym). Otóż poraz kolejny definitywnie stwierdziłem naocznie, że jest całkowicie naprawiona i na trwałe powróciła do klimatów chmielowych. To był jednorazowy spadek formy. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 PLÓM dobry. Znowu mi się bzdziurp do głowy dobiera. :baranek: Kiedy to człowiek zmądrzeje i nie będzie chlał w piątki, tudzież inne dni tygodnia :?: Pewnie dopiero na emeryturze :wink: Wiele PLÓMów temu martwiłem się, że mi się Kasia zepsuła i zaczęła pić jakieś dziwne rzeczy (takie zielone coś o zapachu anyżowym). Otóż poraz kolejny definitywnie stwierdziłem naocznie, że jest całkowicie naprawiona i na trwałe powróciła do klimatów chmielowych. To był jednorazowy spadek formy. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: As I told you... ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Buenos Aires :Plóm: właśnie odrabiam zaległości... we czwartek piorun zrobił BLURP i przez 2 dni netu nie mialem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Cosik duży zastój po wielkim rannym plómowaniu :) Chyba wszyscy plómowcy tankują przed bitwą ;) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja tam wczoraj byłem na stacji paliw :wink: o nazwie "Mesa" . Dzisiaj to już mi się nawet myśleć nie chce o siedmiooktanowym paliwie chmielowym . No i faktycznie niedobrze się dzieje, zaczynam rymować PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 :Plóm:branoc:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 milych snof ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 PLÓMbranoc. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a co mi tam PLÓM! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 plomdobry - jesstem pierwszy - hiurraaaaa wrocilem przedchcwila z immmprezki - i myslem ze zajrze co z plomem i mysle ze przyplomie sobie jako pzwierwszy hihihihh plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Buenos Aires :Plóm: właśnie odrabiam zaległości... we czwartek piorun zrobił BLURP i przez 2 dni netu nie mialem... To była tylko maleńka próba, pierdnięcie rzekłbym wręcz :veryevil: Jak nadejdzie odpowiedni czas, BLURP jednym ciosem załatwi neta wszystkim pólmakom na raz :veryevil: BLURPersi rulezz :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Plómdobry! Ojej, ja już zaczynam się bać b..... ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 a my mamy 2 Kałasznikowy :D PLóM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 PLÓM dobry. Właśnie przed chwilą zostałem na tydzień słomianym wdowcem :( . Kasia pojechała sobie na sprawdzanie testów gimnazjalnych. Do domu będzie wracać tylko w celu przespania się. A potem do pracy i znowu na sprawdzanko. Ci nauczyciele to mają przerąbane. :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 i 4łuki :D plóm za cały dzień bo dzis mnie przez cały dzien przy komputerku nie bedzie ;( PLUMKAJCIE ZA MNIE :D PLÓM Z WAMI!!! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Buenos Aires :Plóm: właśnie odrabiam zaległości... we czwartek piorun zrobił BLURP i przez 2 dni netu nie mialem... To była tylko maleńka próba, pierdnięcie rzekłbym wręcz :veryevil: Jak nadejdzie odpowiedni czas, BLURP jednym ciosem załatwi neta wszystkim pólmakom na raz :veryevil: BLURPersi rulezz :veryevil: nie ma szans, mam asa w rękawie na czarną godzinę => MODEM :lol: dodam, że model Spiritus sancti :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 PLÓM dobry. Właśnie przed chwilą zostałem na tydzień słomianym wdowcem :( . Kasia pojechała sobie na sprawdzanie testów gimnazjalnych. Do domu będzie wracać tylko w celu przespania się. A potem do pracy i znowu na sprawdzanko. Ci nauczyciele to mają przerąbane. :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: No to Sikor ......... IMPREZAA :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 No to Sikor ......... IMPREZAA :Plóm:E tam impreza. Bez Kasi :?: 8O. Do doopy taka impreza. :evil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 PLÓM-> Niu rekord w 2003 -> 5600 :D Wystraczyło płytę zmienić na n2 8O Ma ktoś 400zł pożyczyć? 8) :Plóm: Spoko Sikor, dzwoń często i staraj się czymś zająć - szybko zleci (sprawdzone ne sobie) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 PLÓM-> Niu rekord w 2003 -> 5600 :D Wystraczyło płytę zmienić na n2 8O Ma ktoś 400zł pożyczyć? 8) :Plóm: Spoko Sikor, dzwoń często i staraj się czymś zająć - szybko zleci (sprawdzone ne sobie) :wink: True True 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Spoko Sikor, dzwoń często i staraj się czymś zająć - szybko zleci (sprawdzone ne sobie) :wink:No to się zajmuję, właśnie jestem w trakcie gotowania żarcia na cały tydzień, leci sobie fajna muza (do wglądu, co leci na GG), a dzwonić to nie mam czasu. Taki zapieprz, że nie ma czasu taczki załadować :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Z całym szacunkim: Ale wy <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie smuty. Dziękuje dowidzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Z całym szacunkim: Ale wy [ciach!] smuty. Dziękuje dowidzenia. Smuty :?: Zobacz co dzisiaj mam na obiad :P . Tu możesz obejrzeć mój obiadek . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Z całym szacunkim: Ale wy [ciach!] smuty. Dziękuje dowidzenia. Smuty :?: Zobacz co dzisiaj mam na obiad :P . Tu możesz obejrzeć mój obiadek . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: to ja poprosze piersi z Indyka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 to ja poprosze piersi z Indyka :lol:Najlepiej smakują przyrządzone samodzielnie :wink: . Spróbuj sam :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 <<========== PLÓM PLUM Własnie jem obiad. :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 <<========== PLÓM PLUM Własnie jem obiad. :Plóm: :plum: No to smacznego :D . BTW, ale AV to masz zaPLÓMisty. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...