sir Afeen Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 pieskowi poprostu odbijała się w oczach OFIARA :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 PLÓM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 sikor jak ty tak spasles tego kota?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 sikor jak ty tak spasles tego kota??jakbys non-stop wpierniczal Tuńczyka tez bys tak wygladal :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 sikor jak ty tak spasles tego kota??jakbys non-stop wpierniczal Tuńczyka tez bys tak wygladal :lol: Blurpy tak go tuczą :lol: :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Nocna zmiana plóma - on lajn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 PLÓMBRANOC!!! Coś trzeźwość umysłu kiepska jest dzisiaj, a to dopiero zalążek przed jutrzejszym... :D Po prostu niech :Plóm: będzie z wami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Plómdobry :D Juz jest dzisiaj sobota... Hm.. coz mozna powiedziec jak nie ploom.. hm... no ale jeszcze pozostaje mi plum, a takze plóm... mmm :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Plómdobry :D Juz jest dzisiaj sobota... Hm.. coz mozna powiedziec jak nie ploom.. hm... no ale jeszcze pozostaje mi plum, a takze plóm... mmm :plóm: :plum: panie jaanie, panie jaanie - rano wstan!, rano wstan! :D (tralala :lol: ) a nie poznym wieczorem plómdobry mowisz :D btw. jonas milej nocki zycze :> w ktorej drukarni pracujesz?? ;] (u nas sa 4 jakby ktos nie wiedzial :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 a co wy?? spicie juz?? ja wlasnie skonczylem pogrywac w cod i chyab pojde cos zjesc :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Nocna zmiana DUR czuwa. Plóm at najt. w ktorej drukarni pracujesz?? ;] (u nas sa 4 jakby ktos nie wiedzial :P )W największej (u nas wsio jest', u nas wsio choroszyje, u nas wsio bolsze :>). Ja wiem o 5, a pewnie i więcej się znajdzie. Takich co mają jedną arkuszówkę, dwie pakowaczki i mieszczą się w garażu. Smol biznes :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 PLÓM dobry. sikor jak ty tak spasles tego kota??Jak to radzio_ słusznie zauważył, po blurpiakach, tuńczyk to ulubiona potrawa kicia, którą może wpieprzać całymi dniami. Więcej efektów tuńczyka tu . Miała być stronka żartobliwa, opatrzona szeregiem złośliwych komentarzy, ale wrzuciłem tylko fotki, zająłem się czymś innym i tak zostało. BTW, kicio w zasadzie jest własnością mojej Kasi, a ja go tylko czasami dzierżawię :wink:. Np. do akcji typu: złap bździurpa :wink:. I to Kasia rozpieszcza kotka, jak tylko może, co należy zrozumieć tak, że sierściuch ma wszystko, co mu się tylko zamarzy. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 PLÓMDOBRY! nie ma to jak sobie zaplómkać od rana :) :Plóm: :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 PLÓM dobry. sikor jak ty tak spasles tego kota??Jak to radzio_ słusznie zauważył, po blurpiakach, tuńczyk to ulubiona potrawa kicia, którą może wpieprzać całymi dniami. Więcej efektów tuńczyka tu . Miała być stronka żartobliwa, opatrzona szeregiem złośliwych komentarzy, ale wrzuciłem tylko fotki, zająłem się czymś innym i tak zostało. BTW, kicio w zasadzie jest własnością mojej Kasi, a ja go tylko czasami dzierżawię :wink:. Np. do akcji typu: złap bździurpa :wink:. I to Kasia rozpieszcza kotka, jak tylko może, co należy zrozumieć tak, że sierściuch ma wszystko, co mu się tylko zamarzy. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Ten twoj kot to niezly plum... 8O Mam pytanie... czy on jeszcze potrafi chodzic?? :lol: Plóóm dobry wszystkim ludkom :D :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Łoo a ja zapomniałem plómknąć dzisiaj :P :Plóm: czemu mi nikt nie przypomniał :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ten twoj kot to niezly plum... 8O Mam pytanie... czy on jeszcze potrafi chodzic?? :lol: Plóóm dobry wszystkim ludkom :D :ploom: Oooo, jak najbardziej. Zwłaszcza jak mu włączę Panterę albo Megadeth :D . Kicio dostaje małpiego rozumu, ogon mu się robi jak u wiewiórki i napier..... po całym mieszkaniu z prędkością światła na wysokości lamperii :wink: . W jakimś tłumaczeniu amerykańskiej książki o kotach wyczytałem, że "naukowo" to się nazywa atak GŁUPa. Należy to tłumaczyć tak: Gwałtowne Łobuzowanie Uwarunkowane Podnieceniem. Podobno każdy normalny kot przynajmniej raz dziennie powinien dostać takiego ataku. A kicio mojej Kasi często GŁUPieje kilka razy dziennie, czyli jest "normalniejszy" niż normalny kot. I niekoniecznie musi to być skorelowane z muzyką. Ot tak czasami sobie polata :wink:. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 w koncu wstalem PLÓM :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Ten twoj kot to niezly plum... 8O Mam pytanie... czy on jeszcze potrafi chodzic?? :lol: Plóóm dobry wszystkim ludkom :D :ploom: Oooo, jak najbardziej. Zwłaszcza jak mu włączę Panterę albo Megadeth :D . Kicio dostaje małpiego rozumu, ogon mu się robi jak u wiewiórki i napier..... po całym mieszkaniu z prędkością światła na wysokości lamperii :wink: . W jakimś tłumaczeniu amerykańskiej książki o kotach wyczytałem, że "naukowo" to się nazywa atak GŁUPa. Należy to tłumaczyć tak: Gwałtowne Łobuzowanie Uwarunkowane Podnieceniem. Podobno każdy normalny kot przynajmniej raz dziennie powinien dostać takiego ataku. A kicio mojej Kasi często GŁUPieje kilka razy dziennie, czyli jest "normalniejszy" niż normalny kot. I niekoniecznie musi to być skorelowane z muzyką. Ot tak czasami sobie polata :wink:. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: moj kot tez tak ma :] on uwielbia smieciarke (wtedy to normalnie chce wydrapac dziure wscianie); na sam widok odkurzaczaa juz cala siersc na nim stoi (po jego wlaczeniu proboje przebic glowa sciane); po za tym tez nie przepada za pantera i megadeth a slayer budzi jego pierowtne leki... a co do twojego kotka(znaczy sie kotka kasi) to jak mialem kotke, ktora byla w ciazy (i urodzila 6 kociakow), to ona i tak miala mniejszy brzuch... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 :plum: zBLURPowany kot Sikora wygrywa :Plóm: Plóm dobry all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 na sam widok odkurzaczaa juz cala siersc na nim stoi (po jego wlaczeniu proboje przebic glowa sciane); po za tym tez nie przepada za pantera i megadeth a slayer budzi jego pierowtne leki... a co do twojego kotka(znaczy sie kotka kasi) to jak mialem kotke, ktora byla w ciazy (i urodzila 6 kociakow), to ona i tak miala mniejszy brzuch... Tak w kwestii formalnej. Mój kicio uwielbia Panterę (sąsiedzi mniej :twisted:). Generalnie przy muzie heavy metal ma wyraz pyska skażony silną chęcią zabawy. Atakuje wtedy wszystko co się rusza (najchętniej kostkę u nogi), i wykręcony dziwacznie z nastrokoszonym ogonem pląsa sobie w radosnych podskokach. Jeżeli chodzi o odkurzacz to jak przystało na kotka "normalniejszego" od normalnych kotów bardzo lubi być odkurzany. Kładzie się wtedy na swoim ulubionym niebieskim dywaniku (tym ze zdjęcia) z przedpokoju i mruczy głupi sierściuch ze szczęścia, jakby mu kto ze trzy kilo tuńczyka podrzucił. W czasie odkurzania kota zmniejszam tylko ciąg powietrza, coby mu ogona nie wyrwało (odkurzacz ma moc 1700 W). :wink: I a'propos odkurzania. Właśnie przed chwilą wymieniałem w kompie jeden z wentylków. Za kompem ze trzy tony kurzu :evil: . Skąd to się, kurna, bierze :?: :evil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 I a'propos odkurzania. Właśnie przed chwilą wymieniałem w kompie jeden z wentylków. Za kompem ze trzy tony kurzu :evil: . Skąd to się, kurna, bierze :?: :evil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: z kota?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 z psa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 z kota??Śladów sierści nie stwierdziłem. Taki normalny kurzowy kurz :wink: I co dziwne w komputerze kurzu nie ma. Może to wszystko przez te moje 10 wentylków :?: Grinch, pies to u Niemca. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 z kota?? Śladów sierści nie stwierdziłem. Taki normalny kurzowy kurz :wink: I co dziwne w komputerze kurzu nie ma. Może to wszystko przez te moje 10 wentylków :?: Grinch, pies to u Niemca. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: to moze z plÓma ? :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 HEJA!!!! Dzisiaj tylko jedne, jedyne PLÓM. Mam nadzieję że mi wybaczycie, gdyż już za kilka chwil rozpoczyna się impreza plómurodzinowa. One same są jutro, ale zaczynamy już dziś :D :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Trochę pochopne, bo przedwczesne :D życzenia urodzinowe. Ale za to szczere :D . Twoje zdrówko kazik2000 i wszystkiego najlepszego :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 HEJA!!!! Dzisiaj tylko jedne, jedyne PLÓM. Mam nadzieję że mi wybaczycie, gdyż już za kilka chwil rozpoczyna się impreza plómurodzinowa. One same są jutro, ale zaczynamy już dziś :D :plum: :Plóm: :ploom: wszystkiego najplómiastego ci zycze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 STO LAT :!: :gitara: :banan: :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 WOW!!!! a właściwie PLÓM!!!!!!!! Gości jeszcze nie ma, a jutro się podziele się wrażeniami :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...