frstjob Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wszystkiego naj naj naj plómiastego! :Plóm: btw które to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wszystkiego NAJ :mrgreen: zycze ja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 plóm wrum (nie za krótki ten topik?)_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 PLÓM dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 PLÓM DOBRY :) :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 PLÓM DOBRY!!! Jestem trzeci :D Generalnie impreza była cytuję: "nooo..." :D:D:D Właśnie się obudziłem i generalnie jest co sprzątać (dobrze że nie ma po kim ;)). Humor dopisuje. I generalnie to już 23 wiesny za mną. Nie wiem czy się ciszyć czy płakać ;):D Dlatego gremialne PLÓM w "tym" wieku :) :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 plóm hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 PLÓM?? :plum:?? :Plóm:?? :ploom:?? "...potrzebuje wczoraj, aj aj aj aj..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 a wiecie po ile stoi zodkiewka na rynku w szanghaju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 5 pesos ? ::D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 grrrrr.. wczoraj o 18:00 przepalil mi sie bezpiecznik w monitorze.. i nawet nie wiem dlaczego. :? elektroniczny otwarty dopiero jutro, wiec wsadzilem bezpiecznik samochodowy :lol: i narazie dziala... pozdro 4 all :) PLÓM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 uwazaj na oczy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 uwazaj na oczy :> Buahahahahahaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 uwazaj na oczy :>taa.. jak wsadzilem 5A (32V) zamiast 4A 250V to z bezpiecznika zostaly kawalki :lol: teraz jest 7,5A :lol: i dziala (ale i tak jutro kupie "normalny" ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jutro moze byc za pozno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jutro moze byc za pozno ;)lepiej mnie nie strasz... jak mi monit pojdzie z dymem to sie chyba powiesze.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 monitor monitorem, jak Ci bialka wyparuja to dopiero bedziesz panikowal :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 bezpieczniki rulez :D pozdro 4 all :) :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 :zonk: 95 stron Plóma .... Ładnie już tego nabazgraliście :wink: Ps. Jeszcze 10 stron i dogonicie Berkuta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 :zonk: 95 stron Plóma .... Ładnie już tego nabazgraliście :wink: Ps. Jeszcze 10 stron i dogonicie Berkuta . jak sie pisze to sie ma... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Pobijemy plómrekord forum, a może nawet i świata. A potem wpiszą nas do plómksięgi plómrekordów plómguinessa. A potem wyskoczymy na Guinessa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jak uzbieramy 100000 wypowiedzi to sobie partję założymy, co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jestem ZA :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 i nikt przez te 3 dni nie plumna za mnie i za mojego pieska. ja wlasnie wrocielm z IV Studenckiego Ogolnopolskiego Festiwalu Teatralnwgo "Theatrum Orbis Terrarum". belem w jego obsludze technicznej. swietna impreza choc za<span style="color:red;">[ciach!]</span>l byl niezly. od czwartku spalem po 3-4 godziny i tylko po to szedlem do domu. wrocilem dzisiaj o 22. przez te kilka dni zylem tylko o pizzy, kawie, fajkach no i po przedstawieniach o piwie ;] impreza przednia mimo iz byl zapierdziel, poznalem tylu ekstra kludzi. Pozdroaiwnia dla Kasi z Teatru Akademickiego UW :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 usz ty lovelasie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 nio gienialny pomysl - juz mam nazwe: "Plóm" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 heh Niemiec sam teraz za siebie tesz nie plumneles :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Wybacz Niemiec , ale miałem troszke "inne" sprawy na głowie ;) :Plóm: <-- za Niemca :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...