frstjob Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 pewnie byloby wiecej gdyby na rdzeniu nie siedzial standardowy radiator (wentyl zmieniony - titan 5x5 z coolerka za 10 zl :); 4000rpm) radiator jest strasznie cienki wlasnie na srodku rdzenia i mimo zastosowania ceramique na rdzeniu cos nie za bardzo chce przenosic cieplo :( jak bede mial kase to kupie silencera moze cos pojdzie lepiej (chyba na pewno :P) a tak wogole to :Plóm::plum::ploom: hmm... we wspomnianym car chase naprawde co samo (albo u Ciebie duzo) chyba w nim bardziej liczy sie procek :idea: ale to mnie nie martwi - wazne ze gry smigaja (chociaz gram rzadko ostatnimi czasy) i jeszcze raz :Plóm::plum::ploom: Hmm plómersie :D Skoro masz modowalnego 9500 dlaczego nie zarzucisz biosu od Herca 9700Pro, zobaczysz jak wtedy pamiątki pójdą a u mnie na standartowym chłodzeniu VPU idzie bez łaski na 380 8O ale wtedy na pamiątki trzeba dać równo 224 :lol: 1mhz w górę i arty :Plóm: Na słabym procu (ten mój 2000 to A0 :evil: ) i nie da rady więcej niż 1,85Ghz ale tak nadgoniłem kartą, że w 2003 miałem 5600, przy 212x8,5 i 1,725 ale realnie było coś koło 1,734 bo na płycie głównej-niestety porzyczonej :( A7N8X tak biednie zapodaje się woltarz (nie mówiąc już o mojej A7V8X-X). Najbliższy zakup - płytka na n2, chyba że będzie mnie stać na jakiegoś wypaśniego kt powyżej chipsetu 600 :lol: bo na 600 rzekomo komuś uaktywnił się dzielnik 1/6 przy 202 ale dokładnie nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 I plóm po raz drugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 PLÓMBRANOC!!! Bździurpami się nie martwcie. I tak wszyscy wiemy kto tu rządzi :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 PLÓMBRANOC!!! Bździurpami się nie martwcie. I tak wszyscy wiemy kto tu rządzi :D :plum: kazdy wie ze baranek :] :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 PLÓM dobry :D. Dostałem dwie 4 :Plóm: był ze mną :) Oby jutro też był ...Gratulacje :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 No dobra :Plóm: Dzisiaj ustna ... trzymcie kciuki !!!! I tak coś czuję, że mi źle pójdzie ale co tam ... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 popatrzcie na cyferki w moim 3dmarku ;) tak wyglada moj i jakos malo mam :/ http://service.futuremark.com/compare?2k1=7840705 w 2k3 jest jakby troche lepiej, ale tez nie jest to rewelka http://service.futuremark.com/compare?2k3=2533223 ja chce wiecej :!: :!: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 tak wyglada moj i jakos malo mam :/ http://service.futuremark.com/compare?2k1=7840705 Dlaczego wy macie tak mało w Car Chase - High Level?? Przecież moja słabiutka karta pobiła Cię na głowe (szkoda że tylko w tym teście ;)). Czy mógłby mi to ktoś racjonalnie wytłumaczyć?? A tak poza tym to :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 tak wyglada moj i jakos malo mam :/ http://service.futuremark.com/compare?2k1=7840705 ja chce wiecej :!: :!: :plum: mam tylko o 56 wiecej od ciebie ! - i tez chce wiecej :!: :!: :!: walcze caly czas - chce przekroczyc 15k http://service.futuremark.com/compare?2k1=7841765 plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 moze kiedys wgram biosa od herca ale narazie mi sie nie chce... moze w wakacje sie pobawie... :D :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 trzeba sie przyczynić do tych magicznych 100 stron: plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 3 z ustnego z poaka 8) Plóm roxxxxx !!! Normalnie mu ołtarzyk zrobie :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 podpis test plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 widze ze w koncu ci blurpowcy odpuscili sobie ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 3 z ustnego z poaka 8) Plóm roxxxxx !!! Normalnie mu ołtarzyk zrobie :plóm::gitara: niezle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Pogoniliśmy ich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 poprostu plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 cos slabo idzie plomkanie dzisiaj PLÓM :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 no jak to - przeciez plómkamy caly czas kurcze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 no jak to - przeciez plómkamy caly czas kurcze !:D :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 :plum: co do wyniku w marku to jakos dziwnie nieski. pogonilem dzis proca na 2400 to dalo mi 14.3k co przy grafie taktowanej 370/330 jest malo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Don`t worry Niemiec :wink: Be happy, be plómer :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Hmm, coś plómpowiadomienia mi zaszwankowały. To pewnie spisek blurpiaków. BLANTMEN wielkie gratulacje. Mam nadzieję że z innych przedmiotów też pogonisz im blurpa :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Lekko :) Angol mogę uważać za zdany, infe w sumie też. Pogonie blurp'a aż będzie miło :Plóm: :kijem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 I tak właśnie zdobywają edukację mądrzy ludzie :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 PLÓMBRANOC!!!!!!! Ledwo żyje, cały dzień pracuje ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 plómbranoc all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Czyżbym był ostatni? :D Plómbranoc! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Czyżbym był ostatni? :D Plómbranoc! :Plóm: nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...