dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 dla mnie taka ze q nie stara sie nasladowac jak sie da najrealniej rzeczywistosci, wyrzutnie, plazmy, inna fizyka, potworki, giby (rozwalanie na flaki) kontra karabiny, ludzie, realne tereny, realistyczna grafika, jeden strzal i smierc (w sposob jakrze realistyczny). Q3 wyglada jak gra, CS stara sie symulowac zabijanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 dla mnie taka ze q nie stara sie nasladowac jak sie da najrealniej rzeczywistosci, wyrzutnie, plazmy, inna fizyka, potworki, giby (rozwalanie na flaki) kontra karabiny, ludzie, realne tereny, realistyczna grafika, jeden strzal i smierc (w sposob jakrze realistyczny). Q3 wyglada jak gra, CS stara sie symulowac zabijanie. hehe IMO w obu fajnie sie zabija chociaz bardziej lubie q3 :P a tak wogole to ty mi matki w to nie mieszaj ;) :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ale to już zależy od podejścia. Dla mnie nie sprawia przyjemności strzał z lasera powodujący wyparowanie robota... to nie mój klimat. A z gier tego typu to preferuję tylko Payna i MoHAA. A jutro w końcu wpadnie w moje łapki CoD (tak, wiem, jestem zacofany ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 E tam nie znacie się, nie ma to jak head shot z panzerfausta :] Albo 10 min w trawie ^^ ostatecznie suicide z granatem :> ET rulz :> ut2k0/3/4, tactical ops, red orchestra też rulz, a ni tam q3 ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witamy! Dawno Cię Niemiec nie było :) PLÓM 4 U :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 PLÓMBRANOC! :gitara::plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Nocna zmiana plóm znowu nadaje. Plóm plóm plómaj, druhu Boruchu :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Tuwisłagrabczyk - odbiór :D Idę spać, jutro zacząć czas robić procesy technologiczne :lol: na czwartek :lol: :lol: :lol: :Plóm: Plóm, over&out :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 PLÓM DOBRY!!!!!! Jestem drugi :D Idę spać, jutro zacząć czas robić procesy technologiczne Jesteś na jakiejś technologii albo materiałach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 plóm trzeci :plum: :ploom: :Plóm: :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 plóM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Byłbym drugi, ale mi się nie chciało :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Jakis cyniczny sie zrobilem, stracilem juz cierpliwosc do tandety opanowujacej forum. Szczegolnie jak wiadomo nie znosze ludzi z uszkodzonym sluchem oraz uwielbiaczy zasilaczy. ps: to czemu tak wczesnie wstajecie? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 [.....] ps: to czemu tak wczesnie wstajecie?Wszystko jest wytłumaczone w tym topic'u. dzi przecież to tylko 3077 postów do przejrzenia :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 plómdobry all :) zaspalem do szkoly :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Sikor ale mowilem, ze zapomnialem przy 75tym :? Trodno, przeczytam jeszcze raz :evil: (tylko teraz bede notowal) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Niemiec wiele PLÓMów wcześniej, jak mi chciałeś odstrzelić czapkę z AV :wink: obiecałem Ci, że po znalezieniu całego zdjątka wystawię je, coby pokazać do jakich czynności używam "sprzętów" ulubionej firmy naszych ulubieńców w dresach :twisted:. Trochę tła historycznego. Otóż moi Dziadkowie mieszkali kiedyś na wsi. Ze względu na wiek (sami już nie dawali rady) przeprowadziliśmy Ich do Białegostoku, ale hacjenda została i ma się całkiem dobrze. No i pojechaliśmy z moją Staruszką zobaczyć czy wszystko jest tam OK. Generalnie było w porządku, ale strasznie zarosło, no i zabraliśmy się za wycinanie ścieżek. Naszą radosną działalność widać na fotkach. Wujaszek po obejrzeniu zdjęć to się potem ze mnie i mojej Mamusi śmiał, że nawet porządnie nie potrafimy trzymać urządzeń prostych typu widły, czy kosa, nie mówiąc już o prawidłowym ich używaniu :wink: . Ale cóż, tak to bywa z dziećmi wielkiej płyty :D . BTW, pamiętacie, że jutro Dzień Matki? PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Nie no Sikor, Ty to faktycznie jakos odwrotnie przyklejony jestes do tych widel, prawie jak montaz wyglada :D A co do Dnia Matki to sobie ustawilem przypomnienie na 10 rano ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Sikor respect!! Autentycznie kilka razy sprawdzałem czy Twoja głowa nie jest "doklejona" do tego zdjęcia :) To tak jak kiedyś w TV pokazali twarze lektorów w filmach. Jak zaczęli mówić to aż trudno było uwierzyć że to oni. Nie zrozum mnie źle, ale przyzwyczajenie do AV robi swoje ;) A co do dnia Matki to oczywiście że pamiętam :) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Nie no Sikor, Ty to faktycznie jakos odwrotnie przyklejony jestes do tych widel, prawie jak montaz wyglada :D [.....]A co tam i tak wolę dzierżyć myszkę :D . A to, uwierz dzi, wychodzi mi znacznie lepiej. Sikor respect!! Autentycznie kilka razy sprawdzałem czy Twoja głowa nie jest "doklejona" do tego zdjęcia :) [.....]Nie jest doklejona napewno. Jak się rejestrowałem na Tweak'u, to akurat w firmie miałem tylko te zdjęcie ze swoją chudością. No to wpuściłem je w skaner drukarki HP 1220 (stąd kiepska jakość), poprzycinałem i już. Potem tylko dodałem PLÓMpinezki. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 a ja tam nie mam avatara i tez dobrze... na innym forum mam a tu mi sie nie miesci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 dzieki Sikor za wyjasnienia ;] ja mam czapeczke ABIT Engeenered, ale jej nie nosze, bo z tylu jest brzydki niebieski napis firmy co jest Inside :P a tak wogole to :plum: . nawet nikt nie zareagowal jak sobie blurpnalem wczoraj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 [......]ja mam czapeczke ABIT Engeenered, ale jej nie nosze, bo z tylu jest brzydki niebieski napis firmy co jest Inside :PA co ty chcesz od tego w środku? Ja tam nie narzekam :D. nawet nikt nie zareagowal jak sobie blurpnalem wczoraj :lol:O to chodzi :?: 8O :gitara:Słusznie i naukowo, że nikt nie zauważył. :D Przecież to jest gitara plóm. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 nie lubie tego co jest "w srodku". mam tez jego firmowa smycz, ale jedna, bo 3 inne oddalem. jak odblokuja mnozniki i zjada z cena o 50% to moze zaczne go lubic a poki co to nie ma szans :P :lol: :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 :Plóm::plum::ploom: PLÓM fajny jest :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Oczywiście że to gitara plóm. :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...