Skocz do zawartości
Dijkstra

Jeżeli szukasz/jesteś ofiarą jakiegoś plum bądź plóm ;]

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie taka ze q nie stara sie nasladowac jak sie da najrealniej rzeczywistosci, wyrzutnie, plazmy, inna fizyka, potworki, giby (rozwalanie na flaki) kontra karabiny, ludzie, realne tereny, realistyczna grafika, jeden strzal i smierc (w sposob jakrze realistyczny). Q3 wyglada jak gra, CS stara sie symulowac zabijanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie taka ze q nie stara sie nasladowac jak sie da najrealniej rzeczywistosci, wyrzutnie, plazmy, inna fizyka, potworki, giby (rozwalanie na flaki) kontra karabiny, ludzie, realne tereny, realistyczna grafika, jeden strzal i smierc (w sposob jakrze realistyczny). Q3 wyglada jak gra, CS stara sie symulowac zabijanie.

hehe IMO w obu fajnie sie zabija chociaz bardziej lubie q3 :P a tak wogole to ty mi matki w to nie mieszaj ;)

:Plóm::plum::ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to już zależy od podejścia. Dla mnie nie sprawia przyjemności strzał z lasera powodujący wyparowanie robota... to nie mój klimat. A z gier tego typu to preferuję tylko Payna i MoHAA. A jutro w końcu wpadnie w moje łapki CoD (tak, wiem, jestem zacofany ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam nie znacie się, nie ma to jak head shot z panzerfausta :]

Albo 10 min w trawie ^^ ostatecznie suicide z granatem :>

ET rulz :>

ut2k0/3/4, tactical ops, red orchestra też rulz, a ni tam q3 ;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis cyniczny sie zrobilem, stracilem juz cierpliwosc do tandety opanowujacej forum. Szczegolnie jak wiadomo nie znosze ludzi z uszkodzonym sluchem oraz uwielbiaczy zasilaczy.

ps: to czemu tak wczesnie wstajecie?

:plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[.....] ps: to czemu tak wczesnie wstajecie?

Wszystko jest wytłumaczone w tym topic'u.

dzi przecież to tylko 3077 postów do przejrzenia :wink: .

PLÓM

:Plóm: :plum: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec wiele PLÓMów wcześniej, jak mi chciałeś odstrzelić czapkę z AV :wink: obiecałem Ci, że po znalezieniu całego zdjątka wystawię je, coby pokazać do jakich czynności używam "sprzętów" ulubionej firmy naszych ulubieńców w dresach :twisted:.

Trochę tła historycznego. Otóż moi Dziadkowie mieszkali kiedyś na wsi. Ze względu na wiek (sami już nie dawali rady) przeprowadziliśmy Ich do Białegostoku, ale hacjenda została i ma się całkiem dobrze. No i pojechaliśmy z moją Staruszką zobaczyć czy wszystko jest tam OK.

Generalnie było w porządku, ale strasznie zarosło, no i zabraliśmy się za wycinanie ścieżek. Naszą radosną działalność widać na fotkach.

Wujaszek po obejrzeniu zdjęć to się potem ze mnie i mojej Mamusi śmiał, że nawet porządnie nie potrafimy trzymać urządzeń prostych typu widły, czy kosa, nie mówiąc już o prawidłowym ich używaniu :wink: .

Ale cóż, tak to bywa z dziećmi wielkiej płyty :D .

Dołączona grafikaDołączona grafika

BTW, pamiętacie, że jutro Dzień Matki?

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no Sikor, Ty to faktycznie jakos odwrotnie przyklejony jestes do tych widel, prawie jak montaz wyglada :D

A co do Dnia Matki to sobie ustawilem przypomnienie na 10 rano ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor respect!! Autentycznie kilka razy sprawdzałem czy Twoja głowa nie jest "doklejona" do tego zdjęcia :) To tak jak kiedyś w TV pokazali twarze lektorów w filmach. Jak zaczęli mówić to aż trudno było uwierzyć że to oni.

Nie zrozum mnie źle, ale przyzwyczajenie do AV robi swoje ;)

A co do dnia Matki to oczywiście że pamiętam :)

:plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no Sikor, Ty to faktycznie jakos odwrotnie przyklejony jestes do tych widel, prawie jak montaz wyglada :D [.....]

A co tam i tak wolę dzierżyć myszkę :D .

A to, uwierz dzi, wychodzi mi znacznie lepiej.

Sikor respect!! Autentycznie kilka razy sprawdzałem czy Twoja głowa nie jest "doklejona" do tego zdjęcia :)  [.....]

Nie jest doklejona napewno. Jak się rejestrowałem na Tweak'u, to akurat w firmie miałem tylko te zdjęcie ze swoją chudością. No to wpuściłem je w skaner drukarki HP 1220 (stąd kiepska jakość), poprzycinałem i już. Potem tylko dodałem PLÓMpinezki.

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki Sikor za wyjasnienia ;] ja mam czapeczke ABIT Engeenered, ale jej nie nosze, bo z tylu jest brzydki niebieski napis firmy co jest Inside :P

a tak wogole to :plum: . nawet nikt nie zareagowal jak sobie blurpnalem wczoraj :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[......]ja mam czapeczke ABIT Engeenered, ale jej nie nosze, bo z tylu jest brzydki niebieski napis firmy co jest Inside :P

A co ty chcesz od tego w środku? Ja tam nie narzekam :D.

nawet  nikt nie zareagowal jak sobie blurpnalem wczoraj :lol:

O to chodzi :?: 8O

:gitara:

Słusznie i naukowo, że nikt nie zauważył. :D

Przecież to jest gitara plóm.

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że to gitara plóm.

:Plóm: --> :plum: --> :ploom: --> :Plóm: --> :plum: --> :ploom: -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...