Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 PLÓM Dobry :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 P L Ó M D O B R Y ! ! ! N o w ą s t r o n ę c z a s z a c z ą ć b o p o p r z e d n i a s i ę j u ż p s u ł a :) :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Kurde ale mnie alergia męczy :cry: :Plóm: Narazie wam.Biedaku! Ja też mam. Ale to dopiero za 2 tygodnie mnie złapie na fest :( :Plóm: Heh ... mnie już złapało miesiąc temu, ale teeraz się to nasila :? Mam plany udać się na akupunkturę, żeby pozbyć się tego dziadostwa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Heh ... mnie już złapało miesiąc temu, ale teeraz się to nasila :? Mam plany udać się na akupunkturę, żeby pozbyć się tego dziadostwa :evil:Biedaku, nie dość, że i tak będziesz kichał, to jeszcze Cię pokłują :( . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 :plum: dzisiaj mam kolosa z achunku prawdopodobienstwa i nic nie umiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Heh ... mnie już złapało miesiąc temu, ale teeraz się to nasila :? Mam plany udać się na akupunkturę, żeby pozbyć się tego dziadostwa :evil:Biedaku, nie dość, że i tak będziesz kichał, to jeszcze Cię pokłują :( . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Jest 97% że po tym nie będe już kichać. Jakbyście wiedzieli jak ja teraz wyglądam :cry: Oczy mam jak buraki (czerwone i duuże), nos spuchnięty i jeszcze do tego wysypka na rękach :( Mam na to tabletki, ale one powodują efekty uboczne - zmęczenie, senność (uwierzcie mi ... idzie zasnąć na stojąco), zaostrzenie apetytu i zaburzenia łaknienia. I tak nie jestem ładny i szczupły, ale więcej cm. mi nie jest potrzebne ... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jest 97% że po tym nie będe już kichać. [......]A bierzesz pod uwagę te 3% :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jest 97% że po tym nie będe już kichać. [......]A bierzesz pod uwagę te 3% :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 http://a.as-us.falkag.net/dat/bgf/200401/1...ize_120x600.gifNie czaję bazy 8O . WTF :?: Roztłumacz mi o so chosi, jak chłop krowie na rowie . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jest 97% że po tym nie będe już kichać. Jakbyście wiedzieli jak ja teraz wyglądam :cry: Oczy mam jak buraki (czerwone i duuże), nos spuchnięty i jeszcze do tego wysypka na rękach :( Mam na to tabletki, ale one powodują efekty uboczne - zmęczenie, senność (uwierzcie mi ... idzie zasnąć na stojąco), zaostrzenie apetytu i zaburzenia łaknienia. I tak nie jestem ładny i szczupły, ale więcej cm. mi nie jest potrzebne ... :? Nie musisz mi tego mówić. Człowiek kichający średnio 30 razy na minutę po pewnym czasie jest tak wykończony że nie ma ochoty na nic! Nie mówię już o rozgrzanym do czerwoności nosie i lecącej z niego wodzie :evil: A te niektóre tabletki to albo nie działają albo zwalają z nóg. Kiedyś to poprostu przespałem cały dzień, a raz to nie mogłem się obudzić!!!!! Do tego niestety moi rodzice mają "interes" malinowy i pracuje niewolniczo co wakacje. Możecie sobie wyobrazić ile lata tego dziadostwa w szczerym polu? Zwłaszcza że grzejące słońce wcale nie pomaga (wręcz przeciwnie). Autentycznie i szczerze najgorszemu wrogowi nie życzę czegoś takiego. :Plóm: za alergików!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 http://a.as-us.falkag.net/dat/bgf/200401/1...ize_120x600.gifNie czaję bazy 8O . WTF :?: Roztłumacz mi o so chosi, jak chłop krowie na rowie . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Sikor 8O Nie jarzysz ?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 :Plóm: z pracy :wink: Sikor 3% to chyba nie jest dużo :wink: Mam szczerą nadzieję, że będe w tej większej części. kazik2000 ja kicham średnio 20 razy na minue, ale w końcowej fazie jestem już tak wyczerpany, że nie potrafię już kichać, a dalej mnie kręci i nos wymusza kichanie. To jest najgorsze. Ja mam jeszcze takie "szczęście" że mam astme :? reed ja też nie jarze 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Sikor 8O Nie jarzysz ?? 8O Nie bałdzo :( . Zaczynam jedynie domniemywać, że chcesz mnie zgłuszyć na szukanie informacji o alergiach, czy innej akupunkturze. Ale nie jestem pewien. IMO, akupunktura bez oryginalnego fachowca (Made in China), to pic na wodę, fotomontaż. I nabijanie kabzy cwaniaczkom. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Dlaczego reed jest taki niedobry skoro jest plumerem? (plumersem?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Dlaczego reed jest taki niedobry skoro jest plumerem? (plumersem?)Oj, dzi, jakiś Ty niepoprawny. Znowu zapomniałeś treści PLÓMtopic'a :wink:. Przecież reed nie tylko nie jest PLÓMersem, ale jest założycielem wrogiej sekty bździurp'a :twisted: . Chociaż ostatnio, muszę przyznać, stał się mało aktywnym bździurpowcem. Czyżby schodził do podziemia :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Aha, czyli On tu pisze dla zmylki? (przeczytac tak jak "czyli okradl nas ktos obcy?" w mlodych wilkach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja kiedys mialem akupunkture robiana przez pania made in china. bylo to dawno i juz nie pamietam na co, ale pomoglo ;] :plum: Reed => ja tez nie kumam ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ale reed wkręcił nam wałka. Nikt nie wie o co chodzi :) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ale reed wkręcił nam wałka. Nikt nie wie o co chodzi :) :Plóm: On chyba faktycznie zszedł do podziemia. Wypuścił jakąś tajną broń, bździurpiak jeden, namieszał i uciekł. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ale reed wkręcił nam wałka. Nikt nie wie o co chodzi :) :Plóm: On chyba faktycznie zszedł do podziemia. Wypuścił jakąś tajną broń, bździurpiak jeden, namieszał i uciekł. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: hey Sikor! Ostatnio oślepłem i Cię nie widziałem także i tak welcome back :D reed jest teraz głęboko zakonspirowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 kliknij na baner wygrasz 1000000 bananow ;) :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 PLÓMBRANOC!!!!!! :bardzo_zmęczone_i_zmaskrowane_plóm_po_przejściach: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 jestem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y... wlasnie zamowilem klawiature logitech ultra flatx za 142.90 + 9.50 przesylka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 jestem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y... wlasnie zamowilem klawiature logitech ultra flatx za 142.90 + 9.50 przesylka...to czemu sie denerwujesz?? klawa wyglada calkiem fajnie, ale nie wiem czy bym sie przyzwyczail do klawy z malym skokiem klawiszy. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 OT (jeżeli w ogóle tutaj da radę :D ) Niemiec to Ty załatwiłeś grafę że była nie "do poznania" ?? :D Kiedyś czytałem i dokładnie nie pamiętam sytuacji a z przeszukiwaniem Twoich postów... :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 OT (jeżeli w ogóle tutaj da radę :D ) Niemiec to Ty załatwiłeś grafę że była nie "do poznania" ?? :D Kiedyś czytałem i dokładnie nie pamiętam sytuacji a z przeszukiwaniem Twoich postów... :D :Plóm: jezeli chodzi Ci o gf3ti to on sie sam zalatwil ;] jakos urwal sie jedne element SMD, ktory mi przylutowali w serwisie sklepu w ktorym kupowalem grafe i po wsadzeniu do kompa poszla mi woda z ukladu i poszedl mofset na grafie. chamsko bylo widac, ze jest zjarany, bo byly slady spalenizny i specyficzny zapach, ale reklamacje karta przeszla. co do przeszukiwania moich postow to :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Bue... zaczyna świtać... chyba czas spać... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...