Skocz do zawartości
Dijkstra

Jeżeli szukasz/jesteś ofiarą jakiegoś plum bądź plóm ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde ale mnie alergia męczy  :cry:  :Plóm:  Narazie wam.

Biedaku! Ja też mam. Ale to dopiero za 2 tygodnie mnie złapie na fest :(

:Plóm:

Heh ... mnie już złapało miesiąc temu, ale teeraz się to nasila :? Mam plany udać się na akupunkturę, żeby pozbyć się tego dziadostwa :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh ... mnie już złapało miesiąc temu, ale teeraz się to nasila  :?  Mam plany udać się na akupunkturę, żeby pozbyć się tego dziadostwa  :evil:

Biedaku, nie dość, że i tak będziesz kichał, to jeszcze Cię pokłują :( .

PLÓM

:Plóm: :plum: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh ... mnie już złapało miesiąc temu, ale teeraz się to nasila  :?  Mam plany udać się na akupunkturę, żeby pozbyć się tego dziadostwa  :evil:

Biedaku, nie dość, że i tak będziesz kichał, to jeszcze Cię pokłują :( .

PLÓM

Jest 97% że po tym nie będe już kichać. Jakbyście wiedzieli jak ja teraz wyglądam :cry: Oczy mam jak buraki (czerwone i duuże), nos spuchnięty i jeszcze do tego wysypka na rękach :( Mam na to tabletki, ale one powodują efekty uboczne - zmęczenie, senność (uwierzcie mi ... idzie zasnąć na stojąco), zaostrzenie apetytu i zaburzenia łaknienia. I tak nie jestem ładny i szczupły, ale więcej cm. mi nie jest potrzebne ... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest 97% że po tym nie będe już kichać. Jakbyście wiedzieli jak ja teraz wyglądam  :cry:  Oczy mam jak buraki (czerwone i duuże), nos spuchnięty i jeszcze do tego wysypka na rękach  :(  Mam na to tabletki, ale one powodują efekty uboczne - zmęczenie, senność (uwierzcie mi ... idzie zasnąć na stojąco), zaostrzenie apetytu i zaburzenia łaknienia. I tak nie jestem ładny i szczupły, ale więcej cm. mi nie jest potrzebne ...  :?

Nie musisz mi tego mówić. Człowiek kichający średnio 30 razy na minutę po pewnym czasie jest tak wykończony że nie ma ochoty na nic! Nie mówię już o rozgrzanym do czerwoności nosie i lecącej z niego wodzie :evil:

A te niektóre tabletki to albo nie działają albo zwalają z nóg. Kiedyś to poprostu przespałem cały dzień, a raz to nie mogłem się obudzić!!!!!

Do tego niestety moi rodzice mają "interes" malinowy i pracuje niewolniczo co wakacje. Możecie sobie wyobrazić ile lata tego dziadostwa w szczerym polu? Zwłaszcza że grzejące słońce wcale nie pomaga (wręcz przeciwnie).

Autentycznie i szczerze najgorszemu wrogowi nie życzę czegoś takiego.

:Plóm: za alergików!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:Plóm: z pracy :wink:

Sikor 3% to chyba nie jest dużo :wink: Mam szczerą nadzieję, że będe w tej większej części.

kazik2000 ja kicham średnio 20 razy na minue, ale w końcowej fazie jestem już tak wyczerpany, że nie potrafię już kichać, a dalej mnie kręci i nos wymusza kichanie. To jest najgorsze. Ja mam jeszcze takie "szczęście" że mam astme :?

reed ja też nie jarze 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sikor  8O  

Nie jarzysz ??  8O

Nie bałdzo :( .

Zaczynam jedynie domniemywać, że chcesz mnie zgłuszyć na szukanie informacji o alergiach, czy innej akupunkturze.

Ale nie jestem pewien.

IMO, akupunktura bez oryginalnego fachowca (Made in China), to pic na wodę, fotomontaż. I nabijanie kabzy cwaniaczkom.

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego reed jest taki niedobry skoro jest plumerem? (plumersem?)

Oj, dzi, jakiś Ty niepoprawny. Znowu zapomniałeś treści PLÓMtopic'a :wink:.

Przecież reed nie tylko nie jest PLÓMersem, ale jest założycielem wrogiej sekty bździurp'a :twisted: . Chociaż ostatnio, muszę przyznać, stał się mało aktywnym bździurpowcem. Czyżby schodził do podziemia :?:

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale reed wkręcił nam wałka. Nikt nie wie o co chodzi :)

On chyba faktycznie zszedł do podziemia.

Wypuścił jakąś tajną broń, bździurpiak jeden, namieszał i uciekł.

PLÓM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale reed wkręcił nam wałka. Nikt nie wie o co chodzi :)

On chyba faktycznie zszedł do podziemia.

Wypuścił jakąś tajną broń, bździurpiak jeden, namieszał i uciekł.

PLÓM

hey Sikor! Ostatnio oślepłem i Cię nie widziałem także i tak welcome back :D

reed jest teraz głęboko zakonspirowany :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y... wlasnie zamowilem klawiature logitech ultra flatx za 142.90 + 9.50 przesylka...

to czemu sie denerwujesz?? klawa wyglada calkiem fajnie, ale nie wiem czy bym sie przyzwyczail do klawy z malym skokiem klawiszy.

:plum:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT (jeżeli w ogóle tutaj da radę :D )

Niemiec to Ty załatwiłeś grafę że była nie "do poznania" ?? :D Kiedyś czytałem i dokładnie nie pamiętam sytuacji a z przeszukiwaniem Twoich postów... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT (jeżeli w ogóle tutaj da radę :D )

Niemiec to Ty załatwiłeś grafę że była nie "do poznania" ?? :D Kiedyś czytałem i dokładnie nie pamiętam sytuacji a z przeszukiwaniem Twoich postów... :D

jezeli chodzi Ci o gf3ti to on sie sam zalatwil ;] jakos urwal sie jedne element SMD, ktory mi przylutowali w serwisie sklepu w ktorym kupowalem grafe i po wsadzeniu do kompa poszla mi woda z ukladu i poszedl mofset na grafie. chamsko bylo widac, ze jest zjarany, bo byly slady spalenizny i specyficzny zapach, ale reklamacje karta przeszla.

co do przeszukiwania moich postow to :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...