tarpaN Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Sikor plóm dobry o 16:40 :?: :lol: :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Sikor plóm dobry o 16:40 :?: :lol: :Plóm::plum::ploom: lepiej pozno niz wcale ;) :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Witam PLÓMersów!!!!!!!!! 100krotne dzięki za plomy wszechobecne za moją skromną osobę. Za to stawiam kolejkę dla wszystkich plómowców :D :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Welcome back kazik, a TarpaN nie ma co - postarał się! tnx :D PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 no dobra.. jako pierwszy dzisiaj powiem: PLÓMBRANOC ALL :mrgreen: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 O ja tyż :| Kolos jutro (jak to w poniedziałek) a jeszcze jestem w lesie... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 :plum: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Plómdobry !!! Co to sie stało że pierwszy jestem 8O Plóm za Sikora :Plóm: Plóm za Niemca :Plóm: Plóm 4 everyboy !! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 PLÓM DOBRY :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 PLÓM dobry :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 plóm dobry :P milego dnia zycze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ej czemu Wy tak wczesnie wstajecie? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ej czemu Wy tak wczesnie wstajecie? :plum: Czyżbyś nie przeczytał dokładnie tego topiku????????? Plómdobry :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ej czemu Wy tak wczesnie wstajecie? :plum: Czyżbyś nie przeczytał dokładnie tego topiku????????? Plómdobry :Plóm: Na 78mej stronie zapomnialem co bylo na 20stej i 45tej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hmmm.. a co bylo na 21?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 chcialbys ]:->To już nastąpiło, a wszyscy Plómmerzy żyją w błogiej nieświadomości ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 chcialbys ]:->To już nastąpiło, a wszyscy Plómmerzy żyją w błogiej nieświadomości ;]]]ke?? :plum: EDIT: Sikor zaspał :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 płóm :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Bry plómers!! :D Zapowiada się wyjątkowo leniwy dzień, a tu już niedługo sesyja :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 mialem dzisiaj 5 lekcji z czego 4 to byly matematyki :? czuje sie nie powiem jak... :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Będzie dobrze. Sesja obsesja :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 max :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 niedobrze mi po drugim sniadaniu i nie wiem co zrobic... jadlem kanapki z maslem, serem, szynka i ogorkiem podgrzane w mikrofalowce moze ogorek sie zepsol od temperatury? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 tarpan, czy ty grasz w cska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 czy juz naprawde nikt nie gra w quake3? ps: juz mi lepiej :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 q3???? Brzyyyyydal :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 tarpan, czy ty grasz w cska?nie wiem o co chodzi wiec chyba nie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 brzydale graja w cs, oni lubia zabijac ludzi, ja nie lubie wiec gram w q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 brzydale graja w cs, oni lubia zabijac ludzi, ja nie lubie wiec gram w qJaka jest różnica między zabijaniem ludzi a mutantów na ekranie monitora?? Bo dla mnie żadna ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...