kazik2000 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Marność nad marnościami... :( PLÓMBRANOC! Oby jutro był lepszy dzień :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 plumbranoc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 plómbranoc - dawno nie plómkalem plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 PLÓM DOBRY!!!!!! Jestem drugi :D Idę spać, jutro zacząć czas robić procesy technologiczne Jesteś na jakiejś technologii albo materiałach?? Mój kierunek to ETI, ale na laborki (ostatnie zajęcia) trzeba oddać procesy z inż. produkcji, materiałów drewnopochodnych i metali :D Kicha, kicha, sesja od 14 czerwca :D 3majta kciuki (oczywiście ja też za Was trzymam), ale i tak już jeden z poprzedniego semestru na wrzesień i czuję że nie będzie sam :lol: Just plóm, just do it :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 plómdobry :D jestem 2 :D :D plóm 4 all ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Znowu to samo? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 PLÓMDOBRY!!! frstjob będzie dobrze! Co? My sobie rady nie damy???? :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 :plum: dzi a co tobie z tym "znow to samo"?? za molo pluma zarzywales a moze sei blurpem zatrules?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 tak tylko pytam... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Jasne, że znów to samo - plóm!! :plum: tak dawno nie plómkałem, że mnie prawie zły blurp dopadł :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 czy blurp jest wstretny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 czy blurp jest wstretny?bardzo wstretny, odrazajacy a poza tym wydziela fetor ;] :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ale byla zajebista kolejka w kwaciarni :/ :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ale byla zajebista kolejka w kwaciarni :/ :Plóm::plum::ploom::gitara: heh :D u mnie tez :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 :Plómbranoc: :P Przydał by się obrazek do tego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Serdeczne PLÓM dla wszystkich mam!!!! :] :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Pieprzony świat! Plóm mnie opuszcza, zaczęły się schody. Nie mam czasu na nic i wogóle do [gluteus maximus] i do bani i do niczego nie podobne. Plómbranoc. :( :| smutne:plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 dzieci(plóm)nada shuckaphell'e rox 'n rulz :Plóm: new day [ godzina J. Bonda 0:07 ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 heh, czasu nie ma ale plómknąć zawsze :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Pieprzony świat! Plóm mnie opuszcza, zaczęły się schody. Nie mam czasu na nic i wogóle do [gluteus maximus] i do bani i do niczego nie podobne. Plómbranoc. :( :| smutne:plóm: Nie martw się. Porzyczyłem sobie plóma na matury ustne :wink: Wczoraj go uczyłem angielskiego, żeby mi dzisiaj pomógł, i jeszcze jutro go wezme na infe. Ale oddam w stanie nie używanym :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 PLÓMDOBRY Tyle że mi by się przydała chyba cała zgraja :| :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Znowu to samo... :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Plóm Dobry :plum: tak, tak - znowu to samo :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 tym co wiedza mowic nie musze a reszcze co nie wie to wlasnie powiem ;] odpoczywam od forum na niecale pol roku - papa wszystkim ... plum na droge ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 tym co wiedza mowic nie musze a reszcze co nie wie to wlasnie powiem ;] odpoczywam od forum na niecale pol roku - papa wszystkim ... plum na droge ;] :plum: PLÓM z Tobą. Tylko wróć :!: :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 gnz: ale masz fajnie, wyciesz sie! :) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 nice spam :] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...