Grinch Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 nie no co ty, tak nei mozna to byla by profanacja :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 PLÓM dobry :D. Dzięki za PLÓMy :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Plóm dobry ;) widze Sikor, ze z "puszczy" wrociles ;) jestem drugiiii :jupi: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 PLÓM! Dzisiaj 3 (słownie TRZY) kolosy, jutro zaliczenie, w czwartek dwa a w piątek jeden. Nie wiem czy przeżyję umpffff :( :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 :plum: :plum: za Blantmena ;] :plum: za wszystkich studentow, ktorym zaczyna sie sesja i maja od groma kolosow, zaliczen i zerowek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 :plum: --> za ostatni dzien wolnego :evil: nastepny plÓM za kolejne 3 tygodnie :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Plóm za Was studenci (m.in Niemiec i DEFENCE oraz frstjob i wielu innych). Ja już jestem dziś po dwóch kołach. A zaraz uczę się na nestępne. A wieczorem na następne i tak w kółko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Plóm za Was studenci (m.in Niemiec i DEFENCE oraz frstjob i wielu innych). Ja już jestem dziś po dwóch kołach. A zaraz uczę się na nestępne. A wieczorem na następne i tak w kółko :( to masz przeje.. ane .. mi zostal tylko c++ na srode zalegajacy od roku i jakos nie moge sie zmóc do tego .. pewnie dlatego ze to ostatnie zaliczenie ... no znaczy sie przedostatnie .. ... ostatni to dyplom i jakos tez nie moge sie zmóc do roboty a mnie juz promotor z kosą goni hie hie :plum: wszystkim ... było by wczesniej ale troche wczoraj pochlałem i dziś późno wstałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 no to PLÓM powodzenia chlopaki w zaliczeniach :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Eh, ten środkowy dziś to była formalność. Na pierwszym zerżnąłem a na trzeci nauczyłem się w 2 godziny. Człowiek potrafi przenosić góry :) Ale jutro to też będzie kosa :| :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Plóm za Was studenci (m.in Niemiec i DEFENCE oraz frstjob i wielu innych). Ja już jestem dziś po dwóch kołach. A zaraz uczę się na nestępne. A wieczorem na następne i tak w kółko :(Kaziu soory ale nie jestem studentem 8) Ale przed wyjazdem walne PlÓmA sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 "Kazmirz, Tobie się wszystko pokiełbasiło... " :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 :Plóm: btw. BLANTMEN bylbys chetny na meczyk w AA ?? :> reszta tutaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Czesc płóMy :plum: :plum: :ploom: :ploom: :plum: kolejny PlÓm w blizej nie okreslonym terminie. CYA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Czesc płóMy :plum: :plum: :ploom: :ploom: :plum: kolejny PlÓm w blizej nie okreslonym terminie. CYA papa.. nie zapomnij o nas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No to plómkamy od dziś za DEFENCA :) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 :Plóm: Yoo @ll :wink: radzio_ może kiedyś :) Narazie nie mam czasu, ale kto wie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 I wszytstko wróciło do normy ;) PLÓM za sgj i DEFENCE. Reszta plómknie za siebie :) :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 plóm dobry ;) milego dnia zycze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 PLÓM z rana :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 PLÓM, spadam, faktycznie kazik2000 wszyscy teraz mamy prze... nawet się gadać nie chce :evil: Życzę wszystkim powodzenia!!! :Plóm: !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 I JUST :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 plóm z rana jak śmietna :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 plóm z rana jak śmietna :D :Plóm:dlatego plómkamy od rana :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Kurde ale mnie alergia męczy :cry: :Plóm: Narazie wam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Kurde ale mnie alergia męczy :cry: :Plóm: Narazie wam.Biedaku! Ja też mam. Ale to dopiero za 2 tygodnie mnie złapie na fest :( :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Heh mnie na szczęście nie męczy :D Plóm ferajna :Plóm: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...