Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dobranoc. niech plum jutro bedzie ze mna, bo na 8:00 mam zerowke ze statystyki matematycznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dobranoc. niech plum jutro bedzie ze mna, bo na 8:00 mam zerowke ze statystyki matematycznej. a ja końcowe zaliczenie, ale z ćwiczeń :D Dobranoc Kazmirz :D And all trully plómers! PS. GNZ miałeś zdawać relację :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 PLÓM dobry :D. Cześć gnz :D . Ten internet to jakaś zaraza. Jeszcze nie zdążyłeś się dobrze wyspać po przelocie, a już PLÓMkasz :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Jak śmiesz mówić o spaniu w mojej obecności :>>>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ano taki śmiały jestem :wink: . BTW, dlaczego nie reagujesz na moje molestowanie na GG :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Donnerwetter, zapomniałem usunąć numer z profilu. Nie używam GG od hmm pół roku? Odkąd nie mam netu w domu, GG poszło w zapomnienie. Na luksus zainstalowania owegoż na mieniu zakładowym lepiej sobie nie będę pozwalał :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 No to dziwna sprawa. Bo mi się pokazałeś na gadulcu jako dostępny i stąd ten atak molestujący. Ktoś Ci się dobrał do numeru :?: 8O PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Kud bi. Teraz to już i tak mię powiewa :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Czyli zupełnie spokojnie mogę zrobić kęsim na Twoim numerze w kontaktach :?: Nie będziesz już wracał do tego number'u :?: Przecież kiedyś możesz znów się usieciowić w home. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ośmielam się powątpiewać w owoż usieciowienie, nie mam nic takiego w planach. Spokojnie wykasuj, jakbym kiedyś tam zdecydował się powrócić, obwieszczę to gromkim rykiem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 :Plóm: Yoo @ll :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 to samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Tak dokładnie to samo! :D :Plóm: za dzi i innych wyspanych ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 :Plóm: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Za dzi oraz wspanialych powinno byc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 WOW, dzi, dorobiłeś się avatarka. Jak pragnę zakwitnąć, jestem w szoku 8O :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 doskonale oddaje moje podejscie do linuxa... generalnie chyba go usune, narazie niech bedzie sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 IMO ten pingwin powinien ugrysc ten palec ;] wrocilem z zerowki ze staty matematycznej i zaliczylem ja na 4 ;] pomine fakt, ze sam swoja prace sprawdzalem i dopomoglem troche szczesciu, ale jak to mawiali indianie "lajf is brutal and ful of zasadzkas and czesto dajuz kopus w dupus" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 zapomnialem :plum: :Plóm: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 IMO ten pingwin powinien ugrysc ten palec ;] wrocilem z zerowki ze staty matematycznej i zaliczylem ja na 4 ;] pomine fakt, ze sam swoja prace sprawdzalem i dopomoglem troche szczesciu, ale jak to mawiali indianie "lajf is brutal and ful of zasadzkas and czesto dajuz kopus w dupus" ;] Wow, mnie w zerowce uczyli literek a teraz ucza staty matematycznej... Jak to wszystko idzie do porzodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Postęp, panie kolego, postęp :) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Donnerwetter, zapomniałem usunąć numer z profilu. Nie używam GG od hmm pół roku? Odkąd nie mam netu w domu, GG poszło w zapomnienie. Na luksus zainstalowania owegoż na mieniu zakładowym lepiej sobie nie będę pozwalał :> Jakby "okroić" Mirandę może by weszła na dyskietkę i z niej uruchamiać ;) Bo nie trzeba jej instalować przecież =] A wracając do tematu: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Ale sobie postplumerzy miejsce znaleźli i myślą, że nikt ich nie widzi... Teraz wystarczy tylko jeden guzik nacisnąć - i plóm - cały temat włącznie z postami spłynie z wodą. I nagle się okarze, że niektórzy mają 0 postów a jedyne co wnieśli do forum, to plumkanie... noo Panie moder... bez bledow prosimy pisac :P okarze, to forma pochodząca od okarać :wink: Poza tym lepiej zwróć uwagę piszącym plóm zamiast plum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 I tu wychodzą braki w znajomości tematu :) PLÓM (:Plóm:) jest wielkim protoplastą i architektem całego ruchu. PLUM (:plum:) jest młodszym bratem i powstał z odłamu mniej radykalnych i ortodoksyjnych plómersów I w końcu maskotka ParanoiKa --> :ploom: ;) PS: okaże ---> okazać ;) (kogo chcesz okarać?) ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 maskotke paranoika ja wynalazlem i na poczatku nazywala sie ploom tylko para ja przechrzcil i zabral all laury. jest na moja wyrazna prosbe, wiec prosze nie umniejszac moich zaslug :veryevil: Rzadam zmiany nazwy ikony => :ploom: z "chomik Paranoika" na "Chomik Niemca" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 PLÓM Dobry :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 A plómdobry! :mrgreen: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 dobry dobry... Sikor pewnie znowu "w puszcze" pojechal ;) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 :plum: Dobry ... btw a po co sikor jeździ do puszczy... po natchnienie ?? ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...