Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 :plum: wrocilem z zaliczenia cw z matmy i mam DB ;] jeszcze tylko 6 wpisow i wakacje :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 :plum: wrocilem z zaliczenia cw z matmy i mam DB ;] jeszcze tylko 6 wpisow i wakacje :Plóm: Siakoś sobie trzeba radzić ;) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 PLÓM - mi pozostało się tylko wyrażać, sesja niedługo a tu porblemy z zaliczeniami! F***k !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 PLÓM dobry :D. Jestem, jestem. Tym razem nie pojechałem w puszczę. Chrześniak mojej Kasi został dzisiaj komunistą :wink:, tj. poszedł do Pierwszej Komunii, no i byliśmy na imprezie. A w puszczę jeżdżę nie dla natchnienia. Na skraju Puszczy Białowieskiej, w Hajnówce mieszka mój teściu i czasami do niego jeździmy. I bez kitu, z tym skrajem puszczy. To jest ostatni blok, a dalej jest tylko las i za jakieś 18 km Białowieża. Z racji tego, że imprezy komunistyczne są ostatnio bezalkoholowe, za chwilę spadamy na x ileś tam :P . Narka. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 plómbranoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 PLÓM DOBRY :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 plóm dobry! czy aby radzio_ nie zrobił falstartu?? ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Moooże :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 PLÓM Dobry :Plóm::plum::ploom::gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 plóm dobry.:D dawno sie nieodzywałem bo byłem w 101% pochłoniety graniem w Priston Tale...;) :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 :plum: branoc, dobry, wieczor :lol: :Plóm: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 PLóM Dzieńdybry popołudniu :plum: :ploom: :plum: nie wim czy to tyko u mnie ale jak dajem powrót na strone główną to mam zonka phpBB : Critical Error Could not connect to the database wiecie cos na ten temat czy to tylko moja shiza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 dobregoodpołudniaplóm :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 PLóM Dzieńdybry popołudniu :plum: :ploom: :plum: nie wim czy to tyko u mnie ale jak dajem powrót na strone główną to mam zonka phpBB : Critical Error Could not connect to the database wiecie cos na ten temat czy to tylko moja shiza ? Widać pijemy to samo ;) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zamykamy jako dokument historyczny. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...