sir Afeen Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a ja, oshes plóm wlasnie zakładałem zalmana 7000A-AL i qfa wygladam teraz jak Wielki Elektronik z Akademii Pana Kleksa... nawet jakimś cudem brodę mam srebrną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no to PLÓM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 co 2 ploomy to nie jeden !! :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie bedziesz mial plóma innego przedemna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ale za to łatfiej będzie mi zapanować nad śfiatem, tylko ten makaron.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie wiem o jakim makaronie mowisz, ale moj zrobil PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A ja mam dzisiaj urodziny i sobie plómkam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A ja mam dzisiaj urodziny i sobie plómkam :D To wszystkiego najlepszego i niech ploom bedzie z Tobą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plóm ci w d.u.p,e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PL is faaaaaaaaaaaaaaaaantastic :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plóm ci w d.u.p,e moze toroche grzeczniej, bo ktos Cibie ploomknie i bedziesz mokry :evil: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plóm ci w d.u.p,eJeszcze raz celowo ominiesz cenzure i wyplómkujesz z forum. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plóm ci w d.u.p,e moze toroche grzeczniej, bo ktos Cibie ploomknie i bedziesz mokry :evil: PLÓM No weź nie plÓm tylko PLóM :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A ja mam dzisiaj urodziny i sobie plómkam :Dpodaj jeszzce rocznik bo wychodzi na to ze jestes o rowne PLÓM lat starszy odemnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 zle,pisze sie plóm :lol: plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 w imie plóma i plómka i plóma swietego ... amen lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plum?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Plum??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Panie!!!! nie dosc ze piszesz pan bez sensu to jeszcze za duzo i z bledem !!! :idea: * *[dżołk] :P !!!PLÓM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 przybyl -el' Plómidente- :) Plóm, plóm! Ja tu zrobie bóm, bóm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 BLANTMEN wszystkiego najlepszego ( spoznione ale serdeczne ) :mrgreen: Niech plóm będzie z Toba :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ploom coorna :idea: :!: A wogole to blurp IMHO :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ploom coorna :idea: :!: A wogole to blurp IMHO :twisted: Widzę, że postrach niepokornych wrócił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ploom coorna :idea: :!: A wogole to blurp IMHO :twisted: Widzę, że postrach niepokornych wrócił :D i to w pelnej krasie i z wlasciwym podpisem pod nickiem. ON wrocil, zeby zniweczyc nasz plan podbicia swiata PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Kto mi gifa wywalił? ...ale mam nowego! HA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 trzeba do miodka zagadać : przez jakie u,ó pisze sie plum ?? :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 trzeba do miodka zagadać : przez jakie u,ó pisze sie plum ?? :D :P oo widzę, że temat skrzywil już nie tylko moją psyhikę :) tzn u mnie obudzil uśpiony "Pythonizm" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 trzeba do miodka zagadać : przez jakie u,ó pisze sie plum ?? :D :P juz ustalilismy, ze PLÓM pisze sie przez Ó Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...