BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A ja mam dzisiaj urodziny i sobie plómkam :Dpodaj jeszzce rocznik bo wychodzi na to ze jestes o rowne PLÓM lat starszy odemnie :D Rocznik 85 Plóm :] Thx za rzyczenia :] PLÓM z wami :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a teraz pytanie :> kto ile naplómkał plómkerskich postplómków w tym toplómicku :> . ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Jak wam te plómkanie sie nie znudzi plóm plóm 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ja mam naplomkane plóm => plóm +1; PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a o co chodzi z tym plóm :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 przestancie juz dzisiaj plómkolicie jak poplómczeni :lol: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Płómkam szkole nie ide jutro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Obecnie jest 128 plÓmow na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a co mi tam, poplómkam sobie z Wami ;] [/size]PLÓM PLÓM PLÓM ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Płómkam szkole nie ide jutro :D To tak samo jak ja... :D Plóm 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ja ide tylko na wyklad monograficzny, bo dzisiaj mialem 3h matmy i jutro jeszcze 4h nie przezyje. a jak wstane to pojde jeszcze na wyklad z infy. PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Hehehe ja jutro nie idę na ćwiczenia ze statystyki matematycznej w inf. :D PLÓM, drugs & Rock`n`roll :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ja odebrałem jush dyplóm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 trzeba do miodka zagadać : przez jakie u,ó pisze sie plum ?? :D :P To przecież oczywiste: "Plum" pisze się przez "u", natomiast "plóm" - przez "ó". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ja odebrałem jush dyplóm :)z czego wyploomkales ten dyplóm ?? ja tech plóm kce !!!!!! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ja odebrałem jush dyplóm :)z czego wyploomkales ten dyplóm ?? ja tech plóm kce !!!!!! :roll: jestem dyplómowany ekonomista :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 a ja myslaem ze jestes dyplómowany plókacz... a tu plum... I JESZCZE JEDN I JESZCZE RAZ PLUMMMM PÓLM NIECH ZYJE NAM!!! NO TO PLUM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Macie o czym dyskutowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Macie o czym dyskutowac...no plóm co? masz inny pomysl? plóm albo nie plóm.... oto jest pytanie... lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 edit-plÓm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tak dawno nie pilem winka ze chyba sobie jedno plómne,a co mi tam.plum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja ostatnio winko pilem na sylwestra i w polaczeniu z szampanem zrobilo ciekawa karuzele, ale nie PLÓMkalem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 To dobrze bo bys mial przeplómkany caly rok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 plóm+plóm=2plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 choroba o nazwie "PLÓM" jest bardzo niebezpieczna!!!! Niedawno do przychodni ....Coś w tym jest. Dopiero dzisiaj się plómnąłem na tego posta. Siedzę sobie w pracy, nic konkretnego nie robię, bo mi się nie chce - czekam na week-plóm-end ( dzisiaj będzie najpierw łeek, potem plóm, a na końcu total shutplóm czyli end of film) i po przeczytaniu całości czuje jakby mi musk wyplómowało. Niech WIELKI PLÓM!!!!!! Atak a'propos week-plóm-endu, może by tak coś o planach najbliższy - swój mniej więcej opisałem wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 plóm*plómx=plóm(f+x)-plum(x+f)=plum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 E = plóm Ce Kwadrat ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ....|plom11 plom12 plom13| a=|plom21 plom22 plom23| ....|plom31 plom32 plom33| a zadanie polega na wyznaczeniu wyznacznika i rownania charakterystycznego plom-macierzy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 = _ _ | | // ._____ | | ___ ___ ___| __ | |/ _ | _/ || |__)|| | (_) | _ _ | _| ___/|_|___/|_| |_| |_|(_)| | |_| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 = _ _ | | // ._____ | | ___ ___ ___| __ | |/ _ | _/ || |__)|| | (_) | _ _ | _| ___/|_|___/|_| |_| |_|(_)| | |_| ekstra kod PranoiK - ale i tak każdy wie że plóm jakie by nie było i tak odstresowuje!!! Wiem z obdukcji!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...