kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 to ja żeby być oryginalnym: :gitara: :ploom: :kijem: :plum: :Plóm: :plum: :kijem: :ploom: :gitara: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja tu tylko tak sobie po plum przyszedłem i już mnie niema :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :ploom: hehe dobre ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 a moze od dzisiaj plóm bedzie nam towarzyszyć również w opisach podkręconego sprzętu???? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 czas zeby plooomnac sie do lozka - czesc wszystkim :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Co ja sie tam bede produkowal PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 dzięki za plóma w innym plómie ;) ale już za wielki OT by się zrobił. No to :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 dzięki za plóma w innym plómie ;) ale już za wielki OT by się zrobił. No to :plum: A nie ma za PLÓM :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 całe PLÓM po moiej stronie ;) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 sir Afeen-> Obejrzałem :lol: Kurde najlepsze numery, od skeczu z gangiem babci, przez mechanika rowerów do koronnego skeczu z papugą, który KICK ASS! Szukam teraz vol. 2 bo to był 1 :lol: Pozdrawiam i życzę miłej nocy plómom :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 plombranoc :ploom: :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Plóm dobry :!: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 hehe ten maly jest mocny :ploom: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 a to moj chomik !!! http://www.seti.friko.pl/chomiczek_ola.jpg plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 plómdobry!!!! dziś może być zaplómisty dzień, może przyjedzie do mnie takie małe i przyjemne w dotyku PLÓM?? :twisted: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 plóm dobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 No i plómwa jego mać, szlag mi trafił router :evil: ParanoiK :!: Brakuje w emotkach jakiegoś płaczącego plóma . :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Brakuje w emotkach jakiegoś płaczącego plóma . Bo plóm jest wiecznie zadowolone gdyż niesie ze sobą tyle optymizmu, ile żaden inny topic Ci nie da. JUST :ploom: IT! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Bo plóm jest wiecznie zadowolone gdyż niesie ze sobą tyle optymizmu, ile żaden inny topic Ci nie da. JUST :ploom: IT! Ale chociaż na chwilę! Cobym mógł odreagować i potem dalej się cieszyć naszym wesołym plómkiem. Teraz to mi się chce wyć ze złości, bo gwarancję to ja mam, owszem, ale ważną w Stanach :evil: Prawda jest taka: kto tanio kupuje, ten drogo kupuje (bo przynajmniej ze dwa razy :wink: ). Niech wszystkie plómy/plumy/ploomy będą z Nami. :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 uuuu, no to :kijem: tą gwarancję!!! PLÓM z Tobą!!! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 PLÓM z Tobą!!! :plum:Dzięki Ci za PLÓM'a. Ale tak a'propos, coś nam :plum: znieruchomiał :!: Zmęczył się, czy co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 PLÓM z Tobą!!! :plum: Dzięki Ci za PLÓM'a. Ale tak a'propos, coś nam :plum: znieruchomiał :!: Zmęczył się, czy co :?: u mnie dalej raźnie skacze!!! oto dowód: :plum: No ale niestety PLÓM nie uchroni mnie przed wyjsciem na zajęcia. To do PLÓM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 u mnie dalej raźnie skacze!!! oto dowód: :plum:Phi :!: Też mi dowód. Ten też nie skacze. :wink: Ale na poważnie. :plum: nie skacze mi w Mozilli 1.6 PL with Multizilla 1.6.2.0c. W IE :evil: plumka sobie, aż miło. Może to ma coś wspólnego z tym: Ogólnie rzecz biorąc ten banner zostanie - nie jest aż tak utrudniający życie - a niedługo szykują się dość duże zmiany i się przyda. A co do działania w mozilli to na dniach to poprawię.Post z topiku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=654...er=asc&&start=0 I tak na marginesie, nie plumka tylko :plum: , cała reszta ruchomych emotek rusza się całkiem normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 u mnie w operze plómka az milo ;] :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Może to ma coś wspólnego z tym: Ogólnie rzecz biorąc ten banner zostanie - nie jest aż tak utrudniający życie - a niedługo szykują się dość duże zmiany i się przyda. A co do działania w mozilli to na dniach to poprawię.Post z topiku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=654...er=asc&&start=0 I tak na marginesie, nie plumka tylko :plum: , cała reszta ruchomych emotek rusza się całkiem normalnie. Nie ma nic wspólnego z tym. Spróbuj cache wyczyścić. :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Nie ma nic wspólnego z tym. Spróbuj cache wyczyścić. :ploom:Racja :!: Już fika :D To jeszcze jakby mi ruszył router .... :cry: Ale nic to, trzeba będzie kupić nowy. :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 :plum: Wlasnie sobie siedze i popijam najlepszego portera na swiecie (GUINNESSa ma sie rozumiec ;) ) i z okazji dnia sw. Patryka chce wszystkim plumkaczom, plómkaczom, ploomkaczom i chomikowi paranoika zyczyc udanej libacji przy zielonym piwie :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Plóm :] Dawno nie plómkałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...