radzio_ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ploomdobry :P :Plóm: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Sikor => buteleczek dla mnie peklo 4 czy 5 a w sumie oproznilismy cos w granicach 30, ale bylo nas 8 osob ;]Ach studenckie życie :D , łza się w oku kręci na wspomnienie :P . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja dzis "walnełem" nocke i ledwo co kawe pic skonczylem bo juz mi oczy na zapałkach stoją. :D widze ze w tym topicu same ranne marki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja dzis "walnełem" nocke i ledwo co kawe pic skonczylem bo juz mi oczy na zapałkach stoją. :D widze ze w tym topicu same ranne marki :Da po co sie wylegiwac w lozku ;] ja sie bardzo ciesz, ze spalem w swoim lozku, choc musialem isc do niego na piechote, bo autobus MPK wypadl. opdleglosc nie jest duza, bo tylko 30 minut, bez poprawki na wiatr :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 widze ze w tym topicu same ranne marki :D Marki to i owszem, ale pierwszoklaśne, bo plómowe. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 opdleglosc nie jest duza, bo tylko 30 minut, bez poprawki na wiatr :lol:Po tych 4/5 buteleczkach to i wiatru nie trzeba było żebyś halsował :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a po co sie wylegiwac w lozku ;] ja sie bardzo ciesz, ze spalem w swoim lozku, choc musialem isc do niego na piechote, bo autobus MPK wypadl. opdleglosc nie jest duza, bo tylko 30 minut, bez poprawki na wiatr :lol:oj oj .. twardym trzeba byc :) nie ma co lamic tylko zasuwac jak sie chce we własnym łózeczku lulac ja jakos moje dzis zostawilem samemu sobie .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 opdleglosc nie jest duza, bo tylko 30 minut, bez poprawki na wiatr :lol:Po tych 4/5 buteleczkach to i wiatru nie trzeba było żebyś halsował :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: trzymalem kurs :) mam nadzieje, ze w te wakacje pohalsuje siobie dluzej niz w poprzednim sezone :) Chaos => dlatego zebralem sie w garsc i poczlapalem do domq i jak widac doszedlem. :Plóm: Ide spac na wykladziku z Finansow przedsiembiorstw. CU pozniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 plóm! a ja wróciłem z wykładów i usypiam na stojąco. coś ostatnio spać w nocy nie mogę i na necie ciągle siedzę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 plum zawsze bedzie z wami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Plóm dobry. :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Również plómdobry :] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 dobry dobry... plóm:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Plóm :Plóm: Co jecie na śniadanko. Bo ja bułeczke na 4 części :> 2 z szynką + pomidor 1 z serkiem Bonżure ;] 1 z MilkyWay'em :D + herbata mocna jak siekiera. I czekam na telefon od Skype :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Co jecie na śniadanko.Rano, w okolicach 4:00 (jak widać z resztą po moich powitaniach plómowych), robię sobie kawę startową (czytaj szatana) i bujam się jakąś godzinkę po Tweaku. Potem w firmie wypijam jakieś dwa litry różnych herbatek owocowych. Wracam do domu i jem obiadek. I tak wygląda moje śniadanko, którego w zasadzie nie ma :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 neskłik rulez!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A ja - duża czarna siekiera :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A ja - duża czarna siekiera :D :Plóm:heheh tak to napisales jakby chodzilo o PRAWDZIWA siekiere :P imo lepsze sa np. grabie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ech, w oczekiwaniu na meczyk walnę sobie :ploom: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A ja - duża czarna siekiera :D :Plóm:heheh tak to napisales jakby chodzilo o PRAWDZIWA siekiere :P imo lepsze sa np. grabie :roll: No mi chodzi o PRAWDZIWĄ :lol: PLÓM i już :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No mi chodzi o PRAWDZIWĄ :lol:Miało być o śniadankach, a zeszło na narzędzia zbrodni :zonk: . Zaprawdę pokrętne są ścieżki plómgawędy. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No mi chodzi o PRAWDZIWĄ :lol: Miało być o śniadankach, a zeszło na narzędzia zbrodni :zonk: . Zaprawdę pokrętne są ścieżki plómgawędy. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: alez jakie n. zbrodni?? :evil: siekiery sa zdrowe!! nie wiedziales o tym?? maja duuuuzo zelaza na przyklad... :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hm...... dawno nie plómałem :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sikor na jakim stanowisku plómkasz ??? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hm...... dawno nie plómałem :D :plum:ja tez ... :plum: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sikor na jakim stanowisku plómkasz ??? ;]Spójrz w mój profil. siekiery sa zdrowe!! nie wiedziales o tym?? maja duuuuzo zelaza na przyklad... :roll: :wink: Zdrowe :!: A jakże :!: Zwłaszcza umiejscowione w tylnej części czaszki :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 siekiery sa zdrowe!! nie wiedziales o tym?? maja duuuuzo zelaza na przyklad... :roll: :wink: Zdrowe :!: A jakże :!: Zwłaszcza umiejscowione w tylnej części czaszki :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: zdrowe i estetyczne ;) nie ma to jak drewniany ster aerodynamiczny ;) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sikor na jakim stanowisku plómkasz ??? ;]Spójrz w mój profil. No fakt :] Blurp chciał zawładnąć moją resztką mózgu, ale nie dałem się :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 zdrowe i estetyczne ;) nie ma to jak drewniany ster aerodynamiczny ;) :ploom: Aaaa, to widzę, że masz tendencje, podobnie jak Niemiec, do halsowania w czasie późnych powrotów do domu :wink: . I w związku z tym potrzebny Ci jakiś naprowadzacz :roll: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sikor na jakim stanowisku plómkasz ??? ;]Spójrz w mój profil. No fakt :] Blurp chciał zawładnąć moją resztką mózgu, ale nie dałem się :P :Plóm: A tak w ogóle, to dlaczego pytasz :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...