radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 zdrowe i estetyczne ;) nie ma to jak drewniany ster aerodynamiczny ;) :ploom: Aaaa, to widzę, że masz tendencje, podobnie jak Niemiec, do halsowania w czasie późnych powrotów do domu :wink: . I w związku z tym potrzebny Ci jakiś naprowadzacz :roll: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: moze przyslowiowy klebek wloczki ??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 moze przyslowiowy klebek wloczki ??? :) Eee tam. To było dobre na Minotaura na Krecie. Nie ch pomyślę.... No pewnie :D Darmowe Radio Taxi 997. :wink: Tylko czasami wożą do hotelu, w którym się raczej nie dyskutuje z obsługą :roll: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Sikor na jakim stanowisku plómkasz ??? ;]Spójrz w mój profil. No fakt :] Blurp chciał zawładnąć moją resztką mózgu, ale nie dałem się :P :Plóm: A tak w ogóle, to dlaczego pytasz :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Z ciekawości :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Z ciekawości :PNo tak, ciekawość to pierwszy stopień do wiedzy. :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Albo tam gdzie jest baaaaardzo gorąco :P Na karaiby :Plóm: :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Albo tam gdzie jest baaaaardzo gorąco :P Na karaiby :plóm: :D :D :DI tak sobie płyniesz kajakiem, wiosłujesz widłami w smole :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 koledzy porzuccie zelastwo i zacznijcia z nami liczyc seti :wink: zobaczycie jak znajdziemy ufokow to bedzie big :plum: albo nawet :ploom: :Plóm: a potem polecimy na ich :plum: planete :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja tam wole kajakiem po smole :D :Plóm: Plómbranoc plómerzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja tam wole kajakiem po smole :D :plóm: Plómbranoc plómerzy :D:cry: to chyba troche ciezko 8O :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 koledzy porzuccie zelastwo i zacznijcia z nami liczyc seti :wink: zobaczycie jak znajdziemy ufokow to bedzie big :plum: albo nawet :ploom: :Plóm: a potem polecimy na ich :plum: planete :Plóm: Znajdziemy ufoków labo nawet chomika ParanoiKa? :D Just PLÓM :Plóm:! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Frstjob the truth is ought there :ploom: :Plóm: nie wiadomo co zycie przyniesie... jesli znajda sie jakies ploomki w kosmosie to bede dumny ze mialem w tym swoj udzial :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Oto jak kończą plómackie maskotki: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5101138 :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Oto jak kończą plómackie maskotki: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5101138 :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: :gitara: :gitara2: aaaa tam.. glupoty piszesz ;) nie pisza ze to Chomik ParanoiKa :idea: on sie tylko turla i drukarki mu niestraszne... 8) Ty w koncy jestes za plómem czy [bla bla...] bo jak widac po gitarze ("gitara plóm") masz jednak sentyment do plóma :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Zwyczajowe PLÓM - idę robić proces technologiczny do szkęk z oprawki do gwintownika :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A ja właśnie skończyłem przerabiać laborkę z defektoskopii ultradźwiękowej, jeszcze jutro kolos do tego. Ech, plómbranoc :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A ja właśnie skończyłem przerabiać laborkę z defektoskopii ultradźwiękowej, jeszcze jutro kolos do tego. Ech, plómbranoc :ploom: Miałem to już na materiałoznastwie :D dokładny rysunek w sumie najtrudniej zrobić :wink: PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Plóm dobry :D Człowiek się budzi i jest o kolejny rok starszy. Właśnie dziś trzasnęła mi kolejna wiosenka życia. I wcale nie jest to prima aprilisowy żart. Naprawdę urodziłem się 1 kwietnia :) . Nawet mailer z CDRInfo przysłał mi życzonka. Niby głupi automacik, a cieszy. Był pierwszy: Hello Sikor, We at Forum CDRinfo.pl would like to wish you a happy birthday today! PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Dobry dobry i wszystkiego najlepszego !!!!! :Plóm: :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ... i wszystkiego najlepszego !!!!! Wielkie 10X :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Heh ... urodziłeś 1 kwietnia ..... fana data :Plóm: Pewnie jesteś dowcipnym kolesiem :P :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Dowcip to ja wyciąłem swojemu staremu. Urodziłem się na dwa tygodnie przed terminem wyznaczonym przez lekarzy. Już sobie wyobrażam jego minę kiedy usłyszał: Panie Sikora ma Pan syna. A on pewnie na to: A tam, pierd*.*, przecież dzisiaj jest prima aprilis! :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 pluuuuum dooooobry :P all najlepszego Sikor ;) moglbys sie chociaz tortem podzielic :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 all najlepszego Sikor ;)Dzięki:D moglbys sie chociaz tortem podzielic :P ;)Są dwa problemy: 1. Nie jadam słodyczy (nie smakują mi) i w związku z tym nie przewiduję tortu. 8) 2. A nawet gdyby tort był, to wyobrażasz sobie jego wygląd po przepchnięciu przez sieć :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 taak. liczac PL w sieci to by doszedl np. bez masy waniliowej :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Hepiberzdej Sikor! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 taak. liczac PL w sieci to by doszedl np. bez masy waniliowej :P :lol:Albo , co gorzej, bez róży.:wink: Hepiberzdej Sikor! :D tenk ju :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nie bylo mnie jeden dzien i 3 strony ekstra :/ :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Wszystkiego najlepszego SIKOR!!!! Tak trzymać :D A ja chyba zaczynam przekonywać się do BLURPA i nie wiem czy was niedługo nie opuszczę.... Muszę to jeszcze rozważyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Wszystkiego najlepszego SIKOR!!!! Tak trzymać :DDzięki :!::D A ja chyba zaczynam przekonywać się do BLURPA i nie wiem czy was niedługo nie opuszczę.... Muszę to jeszcze rozważyć... Pogięło Cię :?: 8O Chcesz się zamienić w małego, zielonego smoczka, podobnego do Milusia z Kajka i Kokosza :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...