BLANTMEN Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No nareszcie kolejność wróciła :P Plómdobry Wszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Plómdobry ;) All.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 plumdobry BLANTMEN => moze znow sie pobawie przez kilka dni i bede sie wpisywal za/przed Sikorem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No to już sobie wyobrażam Twoje uczestnictwo w zajęciach na uczelni :P . Ciebie naprawdę trzeba pilnować :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 przepraszam, ale dzisiaj mam na 11:20 wiec jeszcze jest czas :) poza tym wstane sobie o 4:30 naplumkam posta i pojde dalej spac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dobry Plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 przepraszam, ale dzisiaj mam na 11:20 wiec jeszcze jest czas :) ...Co do dzisiaj nie mam zastrzeżeń :P . Obawa dotyczy dni, kiedy będziesz dołował BLANTMENA o 4:30 :wink: . Możesz, przecież, mieć problemy z ponownym zaśnięciem :twisted: i uderzysz sobie w NET zapominając o bożym świecie. Wniosek taki wysnuwam z Twojej aktywności na Tweak'u i nie tylko. ..... poza tym wstane sobie o 4:30 naplumkam posta i pojde dalej spac :P Cóż za plómbohaterstwo :wink: :!: A BLANTMEN tak się ucieszył, że wszystko wróciło do normy :P . Zepsujesz Mu całą radość :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 PLÓM DOBRY! Jak ja uwielbiam piątki wolne :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 plum i po zajeciach :plum: Sikor => skoro tak przedstawiasz sprawe Blantmena to mu odpuszcze, zeby depresja spowodowana plumkaniem nie odbila sie na jego narzeczonej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 :plum: nie wiem jak wy ale ja jutro musze isc do szkoly :? odrabiamy 2. stycznia :roll: moze jak nie zapomne to tez bede sobie z rana :Plóm: razem z wami :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 2 stycznia??? przecież już prawie maj do nas zagościł? czyżbyście mieli zajęcia z poprzedniego semestru? ;):D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nie wiem jak to jest zorganizowane - moze wczesniej zapomnieli... w kazdym badz razie mam 2 piatki pod rzad... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nie wiem jak to jest zorganizowane - moze wczesniej zapomnieli... w kazdym badz razie mam 2 piatki pod rzad... :Plóm: Uuu ale kicha, u mnie tak wykombinowali że ten tydzień jeszcze miałem wolny - nawet dziekan lubi odpoczywać :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 plóm z wami :) dawno sobie nie plómknąłem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Plóm! :plum: jak zapowiadałem, tak się stało - Ivett wyplómkał mistrzostwo Polski! Gromkie plóm na ich cześć :] Plóm! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Plóm! :plum: jak zapowiadałem, tak się stało - Ivett wyplómkał mistrzostwo Polski! Gromkie plóm na ich cześć :] Plóm! :plum: nie wkurzaj mnie. bylem na meczu i sedziowanie nie bylo sprawiedlywie a tak poza tym to Rys na sam koniec zjebal sprawe pozbawiajac PZU rozgrywajacego na rzecz 3 atakujacego :/ nie wiem co to mialo na celu, ale Grzyb koncertowo zjebal sprawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Kto ogląda jutro Andrzeja Miszcza ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Kto ogląda jutro Andrzeja Miszcza ?? :Deee tam. niewarto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Kto ogląda jutro Andrzeja Miszcza ?? :Djutro jade do jastrzeba zrobic porzadki a potem porozmawiac z sedzia glownym dzisiejszego meczu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Kto ogląda jutro Andrzeja Miszcza ?? :Djak ogladalem go ostatnio to po jakichs 60 sek. bylo po wszystkim 8O Niemiec twoj ludzik jakby szybciej nogami przebieral Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 moj ludzik sie wkurzyl i goni sedziego dziesiejszego spotkania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 plómwieczor a ja sie pochwale! 7h siedzialem : www.mp5auto.webpark.pl jestem dobry w te klocki ! ParanoiK moze sie schowac ze swoją stronką ! :gitara2: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 jestem pod wrazeniem :lol: dobra robota! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 mi wlasnie sie zmienil A1.2 GHz na 2000+@1.8GHz teraz plómy jakos szybciej mi dzialaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 jestem pod wrazeniem :lol: dobra robota! ;) radzio_ ? na tym avatarku to jest pukawka do plómowania ?? i ona plómuje ? - i działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 jestem pod wrazeniem :lol: dobra robota! ;) radzio_ ? na tym avatarku to jest pukawka do plómowania ?? i ona plómuje ? - i działa ? heheh :) jest to M-134A Vulcan minigun i jest to PRAWDZIWA bron ;) cos kolo 3000 pociskow na minute... jak ktos kce to moge mu przeslac 2 filmiki po 11mb jak TO dziala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Taka fajna suszarka ;] plóm. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nom. bardzo fajna :D z samochodu w ciagu paru minut zostaje sitko ;) PLÓMbranoc .. :P btw. gdzie Ci ta lama uciekla?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Już nie będzie znany jako "jeżdżący na lamie" tylko jako... yy no właśnie na czym :lol: Pilnie poszukuję Abit-a NF7 i Bartka 2500+ (tzn - przyjmę w dobre ręce :lol: ) PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Na Forum jest 23 użytkowników :: 7 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 16 Gości Zarejestrowani Użytkownicy: Caminero, Elpawlakos, frstjob, Grinch, MacieX, monolit76, tomcyk Elpawlakos-> 3maj się, plómersi przetrzymają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...