Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 W AZSie odbior szwankuje a nawet ktos na forum AZSu napisal, ze jest najgorszy w kaju, ale atak jest jeden z najlepszych. co do LM to zobaczymy, czy pokazaz, ze slusznie sa mistrzami czy sie skompromituja. na 100% skompromituja sie hala, ktora zostala nazwana przez kibicow azsu kurnikiem ;] Sikor => fajny lokal a motyw ze szklanka trzeba bedzie wyprobowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Sikor->To siedziałeś tam od 11? :D Do 4 to ładnie musieliście się z.. tego, no - zepsuć :wink: :lol: PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Sikor->To siedziałeś tam od 11? :D Do 4 to ładnie musieliście się z.. tego, no - zepsuć :wink: :lol: PLÓM :Plóm: Ha :!: Chciałbym, żeby te czasy wróciły. :wink: Kiedyś była w Białymstoku taka fajna knajpa o nazwie "Trzynastka". Bywało tak, że ją otwierałem i zamykałem wcale nie będąc jej pracownikiem. Robiłem w niej w zasadzie za rodzaj stałego wyposażenia :P. A klimacik był niezły, ściany w grafitti, krzesełka przy stolikach zrobione ze starych, drucianych skrzynek po piwie, niezła muza (generalnie heavy metal) i ogólnie stylizacja na jakąś kotłownię. Została niestety zamknięta, bo paniom notariuszkom z pierwszego piętra (lokal był na drugim) przeszkadzała klientela i skarżyły się do Urzędu Miejskiego (właściciel budynku). PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Sikor->To siedziałeś tam od 11? :D Do 4 to ładnie musieliście się z.. tego, no - zepsuć :wink: :lol: PLÓM :Plóm: Ha :!: Chciałbym, żeby te czasy wróciły. :wink: Kiedyś była w Białymstoku taka fajna knajpa o nazwie "Trzynastka". Bywało tak, że ją otwierałem i zamykałem wcale nie będąc jej pracownikiem. Robiłem w niej w zasadzie za rodzaj stałego wyposażenia :P. A klimacik był niezły, ściany w grafitti, krzesełka przy stolikach zrobione ze starych, drucianych skrzynek po piwie, niezła muza (generalnie heavy metal) i ogólnie stylizacja na jakąś kotłownię. Została niestety zamknięta, bo paniom notariuszkom z pierwszego piętra (lokal był na drugim) przeszkadzała klientela i skarżyły się do Urzędu Miejskiego (właściciel budynku). PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Może i dobrze że zamknęli - od otwarcia do zamknięcia :D U mnie na ok 50 knajp (małe miasto) ogólnie jest lipa, bo tak jak w sądarzach wraz ze wzrostem poparcia dla samoobrony rośnie "klientela" większości barów :( EDIT: 1k post :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 U mnie na ok 50 knajp (małe miasto) ogólnie jest lipa, bo tak jak w sądarzach wraz ze wzrostem poparcia dla samoobrony rośnie "klientela" większości barów :( E, przesadzasz. Z tego co pamiętam ze studiów w Lublinie (studiowałem 11 lat, więc miałem duuuuużo czasu na poznanie knajp :P ), to nie jest u Ciebie tak źle. No chyba, że coś się przez dwa ostatnie lata zmieniło. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Oto chodzi że mieszkam koło Lublina - Świdnik, a potem nie chce mi się nocować po akademikach albo wracać "na bani" (autobusem przez ok 30 min - w cieple :lol: ) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Oto chodzi że mieszkam koło Lublina - Świdnik, a potem nie chce mi się nocować po akademikach albo wracać "na bani" (autobusem przez ok 30 min - w cieple :lol: ) :wink:A, sorry, nie zwróciłem uwagi na ok. obok Lublina. :oops: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Właśnie 11 lat na studiach... jakiś doktorat?? :D 5+1(publikacje naukowe)+5 doktorskie? :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Praktycznie dwa fakultety :D . Normalne prawo i prawo finansowe (11 podejść w legalnych terminach, z tego dwa komisy) - miałem kilka przeboi z Krwawą Wandą: Prezentacja sylwetki ze strony UMCS Po szczęsliwej zmianie wykładowcy success full. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 słyszałem o niej "legendy" :wink: ! Moja siora jedna skończyła prawo kanoniczne i świeckie na KUL-u a druga filologię angieską tylko ja na polibudę poszedłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Mi niestety podejście na informę na UMCS się nie udało, bo nie miało prawa (ponad 20 kandydatów na miejsce LOL) i wylądowałem w Krakowie i wcale nie ucze się nic o kompach. No oprócz tweaka oczywiście ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Plómbranoc. A to się BLANTMEN zdziwi, że nie plóm dobry o tej porze :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 haha, a ja po raz pierwszy o tej godzinie mogę zagadać do Sikora :D PLÓMBRANOC! Ja czekam na walkę Endrju ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 o kurde :plum: plz do not ban! ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Spokojnie, wystarczy :Plóm::plum::ploom: :) A co, wyszło tak niechcący?? hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zbieram armie plumow na wojne w Iraku. ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ooo nikt sie jeszcze nie odezwal :?: no to :Plóm: dobry :ploom: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Już wstałem :wink: :Plóm: Sikor pewnie że się zdziwiłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Plóm dobry. Nie ma to jak szybki sen. Oczywiście nie mogłem zasnąć o czwartej. Przecież o tej godzinie zwykle wstaję. No i obejrzałem sobie Andrju. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 <ploomziew> testu , testu ... :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ehhh.. niema to jak wstac w poludnie :P plóm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :plum: dobry ;) ja sobie pospalem troche dluzej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja też już po walce. Teraz forma niezła, ale co będzie wieczorm?? ;) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Plóm... wiecej napisać nie mam siły :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ale juz naplÓmkaliscie 66 stron ja sie gdzies zagubilem na 5X ale postaram sie nadrobic :wink: :plum: :gitara: :gitara: :plum: :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 plum :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 plum :?::legal: :arrow: :regulamin: :arrow: :plum: :Plóm: :ploom: :gitara: Niemiec fajny avatar :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemiec bys sie wstydzil... takiego fajnego kosmite zlikwidowac :? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...