Mateoosh Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 PLÓM DOBRY!!! (lepiej późno niż wcale ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 PLÓM DOBRY!!! (lepiej późno niż wcale ;) :plum: :ploom: ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 PLÓM DOBRY!!! (lepiej późno niż wcale ;) :plum: :ploom: ??:Plóm: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 plómowcy całego swiata łaczcie sie , precz z imperialistycznym blurpem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Dobry plóm wszystkim plómowiczom :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 heh - dopiero teraz wrocilem - do wielkiego plóma! i sobie frytasy zaras zjem ! plóm plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 heh - dopiero teraz wrocilem - do wielkiego plóma! i sobie frytasy zaras zjem ! plóm plóm heheh smacznego ;) btw zarzuc jednym ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 heh - dopiero teraz wrocilem - do wielkiego plóma! i sobie frytasy zaras zjem ! plóm plóm heheh smacznego ;) btw zarzuc jednym ;) :lol: dziex! ciezko bedzie bo moj upload jest na poziomie zerowym ! a poza tym to juz zjadlem ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ooo, Radzio_, widzę całkiem odmieniony, kosmiczny avatarek :) Gdzie tak pędzisz tym statkiem? Zrobiłeś licencję? ;) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 heheh tak mnie naszlo na jakas zmiane ;) a pedze przed siebie... moze cos fajnego tam spotkam ;) ale jak widac troche mna trzesie :lol: (ucze sie tym latac :P ) a i bez licencji latam... a co mi tam. Najwyzej zaplace Kosmicznej policji mandacik :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 jak widac troche mna trzesie turrbulencje! heh - wszyscy teraz zmieniaja te avatarki ! a zaczol Niemiec, a moze reed, a nawet mozliwe ze ParanoiK heh - juz sie zgubilem ! Nemo team plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja poznaję ludzi po avatarze, więc każda zmiana powoduje turbulencje moich gałek ocznych, ale daję sobie rade :D Dlatego sam staram się zmieniać w tym samym klimacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Qle znowu mi się temat odznaczył :[ Ja pierdykam :[ :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: Musiałem nadgonić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 PlÓmBranoC :plum: :zonk: :zonk: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 PlÓmBranoC :plum: :zonk: :zonk: :plum:plómdobry wieczor raczej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Teraz PLÓMBRANOC! (btw. pobiłem rekord w 3dSmarku i jestem drugi na liście w swojej kategorii :D) :plum: :Plóm::plum::ploom: <--- za Sikora ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ok. Plómbranoc all ;) :plum: :Plóm: :plum: :ploom: <--- za mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja jestem 12 na swiecie na fx5600, ale to nei koniec, bo zasilacz mnie trzyma w miejscu :/ :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja jestem 12 na swiecie na fx5600, ale to nei koniec, bo zasilacz mnie trzyma w miejscu :/ :plum: wpadnij do mnie to awansujesz kilka pozycji :wink: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jestem 9ty na świecie wśród Radków 9100 :D I do tego mam jedno z najsłabszych taktowań proca (przede mną gość ma P4 na 3,2GHz, więc to jest jasne, że można rozpętać nową wojnę, gdyż ma raptem 150pkt więcej ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a ja jestem ktoryśtam w czymśtam i jestem "dy best" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a ja jestem ktoryśtam w czymśtam i jestem "dy best" :lol:No napewno nie w prowadzeniu Twojego plómpojazdu :lol::D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a ja jestem ktoryśtam w czymśtam i jestem "dy best" :lol:No napewno nie w prowadzeniu Twojego plómpojazdu :lol::Dkiedys trzeba sie nauczyc prowadzenia plómpojazdów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Dobra, ale teraz to juz PLÓMBRANOC!!!! :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 milych plómsnufff zycze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 plum dobry all ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Plómdobry :Plóm: Sikor -> :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Plóm dobry. Jakiś blurp mnie dorwał :( . Główka napie.... :wink: Dzięki wszystkim za PLÓMy w moim imieniu :P . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BLURP! atakuje prominentnych czlonkow pluma, jest dobrze, jest dobrze :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...