kazik2000 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 PLÓMDOBRY! Widzę że towarzystwo obudzone już ładnie :) PLÓM za reeda :D;):lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Plóm dobry! ostatnio nie mam okazji plómkać :( monitor się ciągle serwisuje :( Reed - Ty i te Twoje herezje! :P PLÓM! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 plómbdobry ! - i dzieki za plómy chlopaki ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Czy wam też kaszanią się powiadomienia o plómie??? Odsyła mnie do nieistniejących postów! Czyżby ciemny BŻDZiURP coś majstrował?? hehe :Plóm: (<--- archaiczny protoplasta) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 PLÓM i do przodu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Czy wam też kaszanią się powiadomienia o plómie??? Odsyła mnie do nieistniejących postów! Czyżby ciemny BŻDZiURP coś majstrował?? hehe :Plóm: (<--- archaiczny protoplasta) :) Wydaje mi się, że jest to pochodna ostatniego padu zasilania. Bazy nie są jeszcze do końca spójne. Zauważyłem pewną prawidłowość. Gdy topic zbliża się do następnej strony, napisanie posta powoduje wystawienie nowej strony z zapisem posta na porzedniej. Link operuje przekierowaniem do strony, która niby już jest, ale nie ma na niej jeszcze postów. I stąd pojawiają się zonki. W takim przypadku trzeba po prostu wejść na przedostatnią stronę topica i można wszystko przeczytać. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 [...] :Plóm: (<--- archaiczny protoplasta) :) I okaz finalny ---> :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 [...] :Plóm: (<--- archaiczny protoplasta) :) I okaz finalny ---> :veryevil: Nieprawda :) Dalej ma się dobrze: :Plóm: (oto dowód :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 [...] :Plóm: (<--- archaiczny protoplasta) :) I okaz finalny ---> :veryevil: Nieprawda :) Dalej ma się dobrze: :Plóm: (oto dowód :D) A doopa :mrgreen: Według najnowszych doniesień : :Plóm: => => YEAH !!! :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 no, czasu w pracy tyle juz nie mam, zmniejsze aktywnosc troche... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Według najnowszych doniesień : :Plóm: => => YEAH !!! :veryevil: To zależy od źródła... => => => => => => Who's the PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Według najnowszych doniesień : :Plóm: => => YEAH !!! :veryevil: To zależy od źródła... => => => => => => Who's the PLÓM sasasasasasa .... podoba mnie się to ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Plóm for @ll :D I smacznego przy okazji bo jeść zamierzam w tej chwili :) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Według najnowszych doniesień : :Plóm: => => YEAH !!! :veryevil: To zależy od źródła... => => => => => => Who's the PLÓM To jest ewolucja, czy deewolucja? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Według najnowszych doniesień : :Plóm: => => YEAH !!! :veryevil: To zależy od źródła... => => => Chyba raczej :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Reedowi porządnie się nudzi :wink: :D Always PLÓM :Plóm: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Panie i Panowie, dywizja PLÓM gotowa do akcji: do ataku na BLURPA ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Panie i Panowie, dywizja PLÓM gotowa do akcji: do ataku na BLURPA ! Ekstra Grinch :!: :D PLÓM potrafi uderzyć i nie zawsze jest pokojowy :twisted: Attack! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 heheh reed coś Ci cytowanie nie wyjszło ;) plóm dla Sikora ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 heheh reed coś Ci cytowanie nie wyjszło ;) plóm dla Sikora ;) Mi ?? wyjszło :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 PLÓM DO ATAKU!!!!!! ;D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 heheh reed coś Ci cytowanie nie wyjszło ;) plóm dla Sikora ;) Mi ?? wyjszło :veryevil: ar ju siur ?? :gitara: a pare postow wyzej?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Nie róbmy tu drugiego IRAQ ;) Potem się bedziemy zasłaniać tym, że to tylko akcja stabilizacyjna? :lol: Po prostu :plum: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Najlepszą obroną jest atak ! wiec do ataku! plóm! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 A plómbry jako pierwsze może być zaliczone tylko po obudzeniu (wystarczy przespać jakieś 15 min.).A jak się komara tnie gdzieś około 2 i zrywa na dźwięk telefonu np. o 3 (taka uroda pracy w Dziale Utrzymania Ruchu w systemie czterobrygadowym)? Liczy się? :> BTW, a komuż to sprzedajesz swój cenny czas (wyczytałem gdzieś taką interpretację stosunku pracodawca vs. pracobiorca) o tak późnych porach :?:Jakem wyżej napisał - DUR w spółce Zoo niejakiego Winkowskiego Tadeusza (to chyba nie jest tajna informacja?), parającego się poligrafią na dużą skalę. Właśniem spojrzał na łocza po drzemce - sieg plóm this morning. Ha, jestem wielki, choć to trochę nieuczciwe przy pracy na nocnej zmianie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 plum dobty ;] ide spac, bo alko uderza mi do glowy a jutro zaczyna sie kortowiada :D bzium sux plum rox ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 PLÓM dobry. Dzisiaj nieco później. A jak się komara tnie gdzieś około 2 i zrywa na dźwięk telefonu np. o 3 (taka uroda pracy w Dziale Utrzymania Ruchu w systemie czterobrygadowym)? Liczy się? :>Trudno mi orzec tak samodzielnie. Wydaje mi się, że chodzi raczej o domowe pielesze. Ale może niech się wypowiedzą również inni. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 PLÓMDOBRY! Jestem TRZECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a jeśli szanowne grono wypowie się co do sprawy Jonasa to być może będę drugi :)) Po prostu plóm, zaraz kolokplóm a ja kompletnie zielony (jak BZDŹiURP z rana ;)) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Hej PLÓMersi. Skoro zbliża się batalia z blurpiakami zorganizowałem brygadę PLÓMkillerów: wyposażoną w różne rodzaje broni. Dywizję pancerną PLÓMpanzer już mamy (10X, Grinch): A, że podstawą sukcesu jest informacja, działać też będzie jednostka wywiadowcza , też nieźle usprzętowiona. W ostateczności zastosujemy PLÓMmikaze: I teraz tajne przez poufne (spalić przed przeczytaniem :wink: ). Mamy problem z siłami powietrznymi. Jedyna jednostka jaką dysponujemy, to pojazd radzia : Ale, niestety, jest on bardziej przystosowany do działań okołoksiężycowych, ewentualnie do transportu zaprzyjaźnionych kosmitów: Czy mógłby ktoś zformować PLÓM Air Force :?: Aha, i żeb mnie ta informacja nie wypłynęła do blurpiaków :!: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 BACZNOŚĆ !! Prosze, PLÓM AIR FORCES: plóm - 22 plóm - 35 Latająca Forteca A to nasi spadochroniarze: I nasz tajna bron: plÓmo - bat PS> Poprosilem szejka plÓmara o pomoc finansową :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...