Niemiec Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 sgj => moj pies tez ma swoj swiat. fakt, ze maly i wewnetrzny, ale ma :)No bo z piwem mi do twarzy :wink: ^^^^ co ma piernik do wiatraka?? Chyba masz "I" za blisko "O" ;] projektant mojej klawiatury jz za to stracil glowe ;] tak poza tym ploom ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 test 99ej no bez takich - albo plom albo won :!: :evil: Yeah :lol: Only plóm in this room :lol: :lol: :lol: UPDATE: Dijkstra, może byś tak temat zmienił na: plóm (ew. ploom :D-ehh tyle opcji :lol: ) i przykleił :?: :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdtheDuck Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Przepraszam ze sie wtracam, ale ja tu tylko tak przechodnio... testuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Przepraszam ze sie wtracam, ale ja tu tylko tak przechodnio... testuje czemu wprowadzasz off-topici?? plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 test 99ej no bez takich - albo plom albo won :!: :evil: Yeah :lol: Only plóm in this room :lol: :lol: :lol: UPDATE: Dijkstra, może byś tak temat zmienił na: plóm (ew. ploom :D-ehh tyle opcji :lol: ) i przykleił :?: :wink: :D jestem za :idea: (ale poco przyklejac skoro jest tylko kilka topicow :lol:) chociaz lepiej by brzmialo: PLÓMKALNIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ostatnio napisałem komunikator ;] Na imię mu dałem plómkator. Ładnie? ;]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 np. ploomkownia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ostatnio napisałem komunikator ;] Na imię mu dałem plómkator. Ładnie? ;]]]] Łaaaaaaadnie :D pLóM :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ostatnio napisałem komunikator ;] Na imię mu dałem plómkator. Ładnie? ;]]]] podeslij mi demo ;]]]] z jakimi komunikatorami jest on zgodny?? ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Z moim. Dema nie ma ;] Jak będzie w stanie używalności podstawowej to wystawię wersję alpha ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Z moim. Dema nie ma ;] Jak będzie w stanie używalności podstawowej to wystawię wersję alpha ;]reklamy zamieszczamy w dziale "Inne"... Pierwsze ostrzezenie :!: Jeszcze raz z takim czyms i dostaniesz PLÓM'a :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A ty plonka zaraz i wpadniesz do wielkiej plonkownicy robiąc plonk tudzież plóm ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Czy mi się wydaje, czy forum testowe jest czyszczone? Nieeee, tzn. że plómkanie zostanie SKASOWANE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Chomik-Matrix 8) Toż to MeHow [: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Chomik-Matrix 8) Toż to MeHow [: jeszcze raz ktos wystawi moje zdjecie bez informowania mnie o tym, a bedzie zle :] nasle na niego wielkiego plómaktora z plómkarni w piasecznie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 btw :> tak sobie posta nabije sasasasasasasasasa :] przejme swiat i w ogole :> ale pytanie :> moze by tak na osla przeniesc? Kazdy by sobie zaplumkal ? :> ew. zaplómkał :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 nie... bo na oslej siedza wszyscy... a na testowej siedza najwieksze plómki.... nie mozemy zbeszczescic naszego pieknego, soczystego PLÓM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ...mój plan opanowania świata został storpedowany przez admina - przez jeden dzień netu nie miałem :[ ale nie poddaje sie: NI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Strzeż się bo to nie był admin tylko hakiery pilnujace swiata. Wystarczyło jedno ich zaplómkanie żeby cie powstrzymac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 plómknęło wam sie w głowach ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 P(stop)L(stop)ó(stop)m(stop) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ten jesgo komunikator pozwala na sie komunikowac tylko z im za pomoca szyfrowanego polaczenia ;] P |_ |_| |/| Co wy na to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 pLÓm :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 PLUM :D "Wirtualne forum konsumenckie PLUM (Polish Lodge of Underwater Maniacs powołano w celu krzewienia w Polsce i na świecie idei radosnego nurkowania" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 PLUM :D "Wirtualne forum konsumenckie PLUM (Polish Lodge of Underwater Maniacs powołano w celu krzewienia w Polsce i na świecie idei radosnego nurkowania" :lol: Oż plum ;] Nie pogadasz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 PLUM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A to bardziej związane z forum :wink: Adres całkowicie banalny http://www.plum.pl/ :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Aaaaaa! Plum powoli zaczyna opanowywac swiat! Zaczal od firm, programow a skonczy na nas :!: plóm mać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 HAHAHAHAAH :lol: PLUM :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Czy mi sie zdaje czy ktos zmienil temat tego watku ;] ? PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...