Skocz do zawartości
Dijkstra

Jeżeli szukasz/jesteś ofiarą jakiegoś plum bądź plóm ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Heh PLÓM, ciężko na uczelni bo sprawozdania zaległe trzeba oddać z laborek i przygotować procesy technologiczne (m.in. dla stołka :lol: )

PLÓM za WSZYSTKICH & maturzystów! Ściągajcie mądrze na matmie i nie rzucajcie się na ostatnie zadanie (to za najwięcej punktów)

:Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plum ;]

dzisiaj sie dowiedzialem, ze w czwartek mam zaliczenie z przedmiotu "bazy danych" a ja za cholere nei wiem o co tam chodzi :/ mam do zrobienia ustnie 1 z 6 zadan lub egzamin. pomoze mi ktos?? zainteresowanym wysle zadanka na PW, bo nie chce Was opuszczac ;]

dodatkowo dzisiaj mialem 3 godzinnego kolosa ze staty matematycznej :/ cholerstwo zajelo 8 stron A4. do tej pory zastanawiam sie gdzie jest moj mozg :/

:plum:

witam Pania w naszych szeregach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:plum: Mów mi jeszcze. Też mnie w niedalekiej przyszłości końcowy kolos (so called "na prawach egzaminu") ze staty czeka... Ale gorzej będzie z matmą... Ciemność widzę, ciemność... :cry: Nic, tylko PLUMa walnąć :Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh dzis jak czytali zadania to uslyszalem slowo abiturent wiec juz wiem co to znaczy  :lol:  bka

To podaj definicję tego słowa bo Ci nie wierze :lol: :lol:

Plum :Plóm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ç♀9éâäůćçłëŐőԼŹÄĆÉĹĺôöĽľŚśÖÜŤťŁ×☼čáíóúĄąŽžĘ꬟Ⱥ«»░▒▓│┤ÁÂĚŞ╣║╗╝Żż┐└┴┬├─┼─Ăă╚╔ߝ╠═╬¤đĐĎËďŇÍ}ě┘┌█▄ŢŮ▀ÓßÔŃńňŠšŰýţ´­˙§÷ĖħĨ஫ņ౒尣

░ │ú ╔╗╗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jonas bedzie jakis upgrade Goldwinga :?:

Jak wejdzie i znajdę czas, to amortyzator z przodu przeszczepię. Acz bojam się rozdłubywać obecny widelec, bo działa nad podziw dobrze i jest calowy, a nie 1 i 1/8 cala, jak ten amortyzowany, któren czeka na przeszczep.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...