frstjob Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Heh PLÓM, ciężko na uczelni bo sprawozdania zaległe trzeba oddać z laborek i przygotować procesy technologiczne (m.in. dla stołka :lol: ) PLÓM za WSZYSTKICH & maturzystów! Ściągajcie mądrze na matmie i nie rzucajcie się na ostatnie zadanie (to za najwięcej punktów) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 powinni zrobić wódkę "abiturient" to wszyscy by widzieli co to znaczy, tylko byłoby to politycznie niepoprawne :P Plómen Abent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 powinni zrobić wódkę "abiturient" to wszyscy by widzieli co to znaczy, tylko byłoby to politycznie niepoprawne :P Plómen Abent to ja powiem Plóme Nacht :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 plum ;] dzisiaj sie dowiedzialem, ze w czwartek mam zaliczenie z przedmiotu "bazy danych" a ja za cholere nei wiem o co tam chodzi :/ mam do zrobienia ustnie 1 z 6 zadan lub egzamin. pomoze mi ktos?? zainteresowanym wysle zadanka na PW, bo nie chce Was opuszczac ;] dodatkowo dzisiaj mialem 3 godzinnego kolosa ze staty matematycznej :/ cholerstwo zajelo 8 stron A4. do tej pory zastanawiam sie gdzie jest moj mozg :/ :plum: witam Pania w naszych szeregach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 :plum: Mów mi jeszcze. Też mnie w niedalekiej przyszłości końcowy kolos (so called "na prawach egzaminu") ze staty czeka... Ale gorzej będzie z matmą... Ciemność widzę, ciemność... :cry: Nic, tylko PLUMa walnąć :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Plómbranoc! Nic się nie bójcie. Jakoś będzie. A ja mam w sumie od czwartku wolne. Nie mo to jak juwenalia. A w sobotę impreza na masę :D:D:D :plum::Plóm::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 PLÓM dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Plóm dobry :) Dzisiaj też trzymcie kciuki ... Wczoraj ten cholerny blurp namieszał w tematach i były taaakie głupie że .... <span style="color:red;">[ciach!]</span> :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jeee Plómdobry :P i znowu trzeci... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 A ja czwarty!!!!!!! Choć mam na 13:30 to wstałem wcześniej! To do mnie niepodobne. Wszystko przez taką jedną grę :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Z rana dobra kawa i PLÓM być musi :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No to juwenalia czas zacząć!! Ale dzisiaj grzecznie i przy komputerze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 heh dzis jak czytali zadania to uslyszalem slowo abiturent wiec juz wiem co to znaczy :lol: bka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 heh dzis jak czytali zadania to uslyszalem slowo abiturent wiec juz wiem co to znaczy :lol: bkaTo podaj definicję tego słowa bo Ci nie wierze :lol: :lol: Plum :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Tylko nie przepisuj z poprzedniej strony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Happy PLÓM. Nareszcie do domu. 12H arbeitu wystarczy :evil: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 plóm :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ¬Čş«»░▒▓│┤«źČş│Â̬╣║╗╝Ż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ¬Čş«»░▒▓│┤«źČş│Â̬╣║╗╝Żke? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ç♀9éâäůćçłëŐőԼŹÄĆÉĹĺôöĽľŚśÖÜŤťŁ×☼čáíóúĄąŽžĘ꬟Ⱥ«»░▒▓│┤ÁÂĚŞ╣║╗╝Żż┐└┴┬├─┼─Ăă╚╔ߝ╠═╬¤đĐĎËďŇÍ}ě┘┌█▄ŢŮ▀ÓßÔŃńňŠšŰýţ´˙§÷ĖħĨņ尣 ░ │ú ╔╗╗ │ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 sgj - cóż to, prawy Alt i klawiaturę numeryczną testujesz? :> Sieg plóm! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ░ │ú ╔╗╗ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 sgj - cóż to, prawy Alt i klawiaturę numeryczną testujesz? :> Sieg plóm! Lewy Alt. Z prawym numeryczna dzialać u mnie nie chce. ░ │ú ╔╗╗ │ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jonas bedzie jakis upgrade Goldwinga :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 jonas bedzie jakis upgrade Goldwinga :?:Jak wejdzie i znajdę czas, to amortyzator z przodu przeszczepię. Acz bojam się rozdłubywać obecny widelec, bo działa nad podziw dobrze i jest calowy, a nie 1 i 1/8 cala, jak ten amortyzowany, któren czeka na przeszczep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 a tak mnie sie przypomnialo, ze kiedys widzialem Twoje dwu-kóleczne cudo kolo mojego wierzowca :lol: bylem pod wrazeniem, ze ktos tyle pracy w to wlozyl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 PLÓM :Plóm: zobaczymy kto dzisiaj ostatni "zejdzie" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 PLÓM :Plóm: zobaczymy kto dzisiaj ostatni "zejdzie" :lol:to ja juz "odpadam z gry" ;) bo idę sobie spać.... :D cya all... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja też. Nara ... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...