Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 PLÓM dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 :Plóm: :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja też PLÓM! Ale wczoraj wieczorem mi forum zrobiło blurp i nie mogłem się połączyć :/ :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaTA Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 blurp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaTA Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja też PLÓM! Ale wczoraj wieczorem mi forum zrobiło blurp i nie mogłem się połączyć :/ :Plóm: Czemu ty masz ogłoszenie w podpisie, jak to jest zabronione ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Czemu ty masz ogłoszenie w podpisie, jak to jest zabronione ?? Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych obrazków, a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.purepc.pl (również tych w dziale "Giełda").Chyba jednak zabronione to nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 bo ma paszport PLÓMA :!: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Czemu ty masz ogłoszenie w podpisie, jak to jest zabronione ??Oj agaTA, nieładnie. :evil: Czwarty post na forum i od razu panzerfaust :evil:. W dodatku nieuzasadniony :twisted: . 5. Umieszczania reklam, z wyjątkiem: a) działu "Giełda" (kupię, sprzedam, inne), kazik2000 zamieścił link do działu Sprzedam, czyli wszystko zgodnie ze sztuką i regulaminem. :D Jeżeli masz wątpliwości pouprawiaj konsulting z którymś z moderatorów przez PW. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: UPDATE Ooooo, sgj też napisał. Nie ma to jak czujny moder :D . Poszedł, co prawda trochę inną drogą niż ja, ale generalnie o to samo chodzi. Tyle, że u Niego konkretniej. Myślę, że już nie będziesz musiała prosić o wykładnię regulaminu. Zawsze jednak możesz się odwołać do wyższej instancji, czyli adminów. :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Czemu ty masz ogłoszenie w podpisie, jak to jest zabronione ?? blurp Widzę tu jasną prowokację ;) Reed Cię przysłał?? hehe (joke) :D bo ma paszport PLÓMA Kojarzy mi się to bardziej z "paszportem POLSATU" :twisted: ;) Wolałbym określenie że PLÓM ma mnie w Swojej opiece :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaTA Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 :oops: sorrki i tak: blurp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: kolejny za miesiac :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 kolejny za miesiac :cry:A gdzie to wybywasz? PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 bo ma paszport PLÓMA Kojarzy mi się to bardziej z "paszportem POLSATU" :twisted: ;)mi tez :D Wolałbym określenie że PLÓM ma mnie w Swojej opiece :Dnie wiem czy nie uzurpujesz sobie za duzo praw :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :Plóm::plum: :plum::plum::plum: :plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::plum::Plóm: :plum::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum: :plum::plum::plum: :plum: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::plum: :plum::plum::plum: :plum: :Plóm::plum: :plum::plum::plum: :plum::Plóm::plum::Plóm::Plóm::Plóm::plum::Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: copyright by ajgon ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 nie wiem czy nie uzurpujesz sobie za duzo praw :lol:Ej no tarpaN, taki wytrawny PLÓMers, jak kazik2000, ma chyba prawo mieć nadzieję, nie :?: :D Ale jest gorsza sprawa. Blurpiaki też łyknęły dziewczynkę (agaTA) i Hanu, blurpiak neofita jeden, do nich dołączył :evil: . Ale cała nadzieja w tym, że reed ostatnio nie blurpi, to może wymiękną :twisted:. I upadnie w padół łez klan blurpa przeklęty. Bez wodza to oni są cieniasy :twisted: . BTW, to IMO reed powinien sobie zmienić rangę. Mając na względzie fakt, że klan blurpa jest ciemną stroną mocy, to powinien się opisać raczej jako Baron Harkonnen, a nie Kwisatz Haderach :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 niech sie ktos o to Welkiego PLÓMA zapyta :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Plómpenproletariat jeden się rozpanoszył normalnie i po zbyrach tłuc się zaczyna. Rózgą po tyłku i do roboty a nie BLURP'a jedynie słusznego bździągwą niepokoić :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Plómpenproletariat jeden się rozpanoszył normalnie i po zbyrach tłuc się zaczyna. Rózgą po tyłku i do roboty a nie BLURP'a jedynie słusznego bździągwą niepokoić :evil:Lepszy PLÓMpenproletariat niż bździurpowa zgnilizna moralna. :twisted: No i co, nie mówiłem :?: Nie dość, że noeofita, to jeszcze męski szowinista. :twisted: Przyłącz się do nas agaTA, bo Cię bździurpiaki jedne zjedzą . Niech no tylko wunat zda maturę, to będziesz miała ciężko :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dpdam, ze polalem zaliczenie z baz danych :( tym co podchodzili zadawal 1-2 pytania typu co to jest hurtownia danych, albo roznice miedzy serwem iteracyjnym a wspolbierznym. ja dostalem 4 pytania i to takie, ze ostatnie mnie zagielo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Dont stresuj się Niemiec, jutro będzie dzień nowy, jeszcze bardziej ch.... (dla ułatwienia :wink: , to ma się rymować). PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 i gdzie tu jest sprawiedliwosc :?: plóm :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 wiecie moze cos na temat: "Zachowanie informacji przez rozklad schematu relacji" bo na tym pytaniu mnie uwalil i kazal sie nauczyc i przysc jutro. na szczescie nic mi jeszcze w indeksie nie naskrobal ;] :plum: za wszystkich potraktowanych niesprawiedliwie ;] Sikor => caly weekend bedzie taki bo jutro zaczyna sie SOFT i bedzie zapierdziel az sie patrzy od 8 do 22-24 przy montarzu i demontarzu scenografii a potem jeszcze trzeba pojsc do klubu festiwalowego ;] i tak do niedzieli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 A cośty myślał Niemiec. Studiowanie to cięki kawałek chleba ;) Nadzieję to można mieć zawsze. Czczę Wielkiego PLÓMA i ufam mu, że przeprowadzi mnie przez tych innowierców i faryzeuszy, którzy kładą się potokiem pod moimi stopami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Plum Znalazłem dzisiaj przypadkiem błąd w windows xp i 2003. W przypadku korzystania ze stylu klasycznego i klasycznej kompozycji w wielu programach w hintach(takie zółte podpowiedzi po najechaniu mysza) i w niektórych programach(np. w tlenie) w wielu miejscach nie ma polskich znaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLUURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPRP BLURPBLURPRP BLURPBLURPRP BLURPBLURPBLURPBLURURP BLURPBLURPBLURPBLURPBURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLUBLURP BLURPBLURPRPBLURP BLURPBLURPPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLUPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP I wszystko jasne. A agaTki nie oddamy, nam też się coś od życia należy :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLUURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPRP BLURPBLURPRP BLURPBLURPRP BLURPBLURPBLURPBLURURP BLURPBLURPBLURPBLURPBURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLUBLURP BLURPBLURPRPBLURP BLURPBLURPPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLUPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP I wszystko jasne. A agaTki nie oddamy, nam też się coś od życia należy :veryevil: Plómersi nie obraźcie się, ale Wielki Brat jest pod wrażeniem :) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLUURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPRP BLURPBLURPRP BLURPBLURPRP BLURPBLURPBLURPBLURURP BLURPBLURPBLURPBLURPBURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLUBLURP BLURPBLURPRPBLURP BLURPBLURPPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLUPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP BLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURPBLURP I wszystko jasne. A agaTki nie oddamy, nam też się coś od życia należy :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no reed, toś się musiał spocić przy tym blurpie, gratuluję... mam tylko nadzieję, że ten "jeleń" na plecach jest prawdziywy bo jak nie to napewno się rozmazał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...