Sikor Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 PLÓM dobry :D. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Plómdobry. Dzisiaj wyniki z matury .... Boje się 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Plómdobry. Dzisiaj wyniki z matury .... Boje się 8OPLÓMDOBRY!!! Eeee tam BLANTMEN. Kop adrenalinki z rana, a potem się idzie na browar opijać powodzenie misji numer jeden :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 :plum: Dobry ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Taaa ... ale ja nie pijam alkoholu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Taaa ... ale ja nie pijam alkoholu :wink:to zaluj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Niczego nie żałuję :) U mnie w domu niestety przepija sie kolosalne sumy, i dlatego jakoś jestem anty alkoholowy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Niczego nie żałuję :) U mnie w domu niestety przepija sie kolosalne sumy, i dlatego jakoś jestem anty alkoholowy :?I dlatego palisz dżez? :) Peace :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Nie pale :) Kiedyś paliłem, ale teraz już nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Nie pale :) Kiedyś paliłem, ale teraz już nie :)tylko nick zostal ;] ;] ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 birdman -> to co na av. to Twoja furka tak?? ;)to jagdpanther, dzialo przeciwczolgowe skonstruowane na pdowoziu pantery; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Wszystko jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 BLURP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 BLURPWyjdz :!: masz inny topic od takich rzeczy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Dobra, dobra.... A co "Wasi" robią w "Naszym", he? Zresztą sztandar BLURPa trzeba trzymać z godnością nawey na terenie wrogiego elementu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 .... nawey na terenie wrogiego elementu.... Hanu Ty, Ty, Ty ..... blurpiaku jeden :!: Nic gorszego mi w tej chwili nie przychodzi do głowy :wink: . BTW, "nawey" to taki blurpi neologizm, tak :?: :twisted: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Sikor, chyba się czymś zatrułeś....może PLÓM stanął ci w gardle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Sikor, chyba się czymś zatrułeś....może PLÓM stanął ci w gardle?Ha, zatrucie. Chciałoby się potruć C2H5OH (niekoniecznie w czystej postaci):wink: . Ale, sorry Winetou, jutro w trasę i nie mogę :evil: . Sugerujesz mi, że mam coś nie po kolei :?: A może to Tobie coś się pokręciło. Jakoś ostatnio czaściej bujasz się po PLÓMpoście, a nie po tym czymś . No chyba, że chciałbyś jednak zostać PLÓMersem i przeszkadza Ci wcześniejszy, nietrafiony akces do blurpiaków :?: BTW, to właśnie miałem kontakt ze sprzętem natury historycznej t.j. HP Vectra ve 466 (twardziel mu wykorkował) i stanowczo, całą swoją chudością stwierdzam, że nie jest to doświadczenie należące do tych najprzyjemniejszych w życiu :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 E tam, zamiast się przekomarzać w kółko wystarczy walnąć sobie plómie i spokój. A blurpiaków odesłać do :regulamin: ewentualnie zdzielić :kijem: , zagrać na :gitara: na ich pogrzebie, a jak wrócą to nie kłócić się ( :zonk: ), tylko poczęstować :banan: . Oni są tak uparci, że jedyne co mi przychodzi do głowy to rada dla tych innowierców: :baranek: :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 bum trach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 popatrzcie na cyferki w moim 3dmarku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 popatrzcie na cyferki w moim 3dmarku ;)Ładnie, ładnie :) Tylko dziwi mnie że masz minimalną przewagę w Car Chase - High Detail, a w Nature wyprzedzasz mnie o 100% :D Ale i tak PLÓM dla Ciebie, oby tak dalej :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 pewnie byloby wiecej gdyby na rdzeniu nie siedzial standardowy radiator (wentyl zmieniony - titan 5x5 z coolerka za 10 zl :); 4000rpm) radiator jest strasznie cienki wlasnie na srodku rdzenia i mimo zastosowania ceramique na rdzeniu cos nie za bardzo chce przenosic cieplo :( jak bede mial kase to kupie silencera moze cos pojdzie lepiej (chyba na pewno :P) a tak wogole to :Plóm::plum::ploom: hmm... we wspomnianym car chase naprawde co samo (albo u Ciebie duzo) chyba w nim bardziej liczy sie procek :idea: ale to mnie nie martwi - wazne ze gry smigaja (chociaz gram rzadko ostatnimi czasy) i jeszcze raz :Plóm::plum::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 niech plóm ma was wszystkich pod swoją opieką !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Dostałem dwie 4 :Plóm: był ze mną :) Oby jutro też był ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 PLUM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No i wdepnął nasz kotek w "kópę", ale nic to. Nie ma takiego g... z którym by sobie BLURP nie poradził. :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 pik - pok - wsiok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: :plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum::plum: ________ :veryevil: _________ Jak sie wszystkim plumkom zechce kupke (naraz) to sie skonczy panowanie blurpa :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...