Skocz do zawartości
_TOMEQ_

Hynixy na Radku 9100

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takowe

Oznaczenie HY5DV2816220t-4

Wiem tylko ze sa 4ns ale moze jeszcze jakies informacje drzemia w nich, moze ukryte zapasy mocy :wink:

Tylko nie odpisywac, ze 9100 to gowno bo wiem 8) i chcem to troszke przyspieszyc. Rdzen 250MHz, pamiatki 250MHz. Producent PowerColor :?

Ayone :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takowe

Oznaczenie        HY5DV2816220t-4

Wiem tylko ze sa 4ns ale moze jeszcze jakies informacje drzemia w nich, moze ukryte zapasy mocy  :wink:  

Tylko nie odpisywac, ze 9100 to qpa bo wiem 8) i chcem to troszke przyspieszyc. Rdzen 250MHz, pamiatki 250MHz. Producent PowerColor  :?  

Ayone  :?:

8O to nic nie wiesz, to bardzo dobra karta :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takowe

Oznaczenie        HY5DV2816220t-4

Wiem tylko ze sa 4ns ale moze jeszcze jakies informacje drzemia w nich, moze ukryte zapasy mocy  :wink:  

Tylko nie odpisywac, ze 9100 to qpa bo wiem 8) i chcem to troszke przyspieszyc. Rdzen 250MHz, pamiatki 250MHz. Producent PowerColor  :?  

Ayone  :?:

8O to nic nie wiesz, to bardzo dobra karta :roll:

Popieram rosio, a pozatym ten power color nie jest taki zły, miałem go ale się wiatrak zatarł i wymieniłem na saphira, power kolor miał więcej punktów w 3dmarku na defaulcie (większe taktowanie ramu) ale największą jego zaletą było to ze przy takiej samej jakości obrazu (wg mnie subiektywnie ) miał dziórki wokół GPU i możesz bez problemu zmienić coolera na jakiś radiator a ja muszę kombinować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9100 to chyba najlepsza karta w cenie do 350zl.

Ja mam sapphirka i ze standardowych 250/230 idzie na 300/285 :!: bez artefaktów.

Nie montowałem dodatkowego chłodzenia, więc tak go cały czas nie trzymam. Używam ustawień jakie są w podpisie i wszystkie giery chodzą (jak dla mnie) zadowalająco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi