_TOMEQ_ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Mam takowe Oznaczenie HY5DV2816220t-4 Wiem tylko ze sa 4ns ale moze jeszcze jakies informacje drzemia w nich, moze ukryte zapasy mocy :wink: Tylko nie odpisywac, ze 9100 to gowno bo wiem 8) i chcem to troszke przyspieszyc. Rdzen 250MHz, pamiatki 250MHz. Producent PowerColor :? Ayone :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Mam takowe Oznaczenie HY5DV2816220t-4 Wiem tylko ze sa 4ns ale moze jeszcze jakies informacje drzemia w nich, moze ukryte zapasy mocy :wink: Tylko nie odpisywac, ze 9100 to qpa bo wiem 8) i chcem to troszke przyspieszyc. Rdzen 250MHz, pamiatki 250MHz. Producent PowerColor :? Ayone :?: 8O to nic nie wiesz, to bardzo dobra karta :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Mam takowe Oznaczenie HY5DV2816220t-4 Wiem tylko ze sa 4ns ale moze jeszcze jakies informacje drzemia w nich, moze ukryte zapasy mocy :wink: Tylko nie odpisywac, ze 9100 to qpa bo wiem 8) i chcem to troszke przyspieszyc. Rdzen 250MHz, pamiatki 250MHz. Producent PowerColor :? Ayone :?: 8O to nic nie wiesz, to bardzo dobra karta :roll: Popieram rosio, a pozatym ten power color nie jest taki zły, miałem go ale się wiatrak zatarł i wymieniłem na saphira, power kolor miał więcej punktów w 3dmarku na defaulcie (większe taktowanie ramu) ale największą jego zaletą było to ze przy takiej samej jakości obrazu (wg mnie subiektywnie ) miał dziórki wokół GPU i możesz bez problemu zmienić coolera na jakiś radiator a ja muszę kombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 9100 to chyba najlepsza karta w cenie do 350zl. Ja mam sapphirka i ze standardowych 250/230 idzie na 300/285 :!: bez artefaktów. Nie montowałem dodatkowego chłodzenia, więc tak go cały czas nie trzymam. Używam ustawień jakie są w podpisie i wszystkie giery chodzą (jak dla mnie) zadowalająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...