swuj Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 witam wiem ze ten temat byl juz poruszany i toche o tym poczytalem(nie jak poprzednio :oops: ) mam pytanie czy przerobienie karty moze zalezec od tego na jekiej plyce gluwnej ona jest karta oczywisce radeon 128 256 bit psswuj celowo przez "u" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 to czy ta grafa sie modnie zalezy tylko od niej , co za pytanie LOL . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swuj Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 sory za to pytanie ja tez tak myslalem jednak goscu <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> ma do sprzedania karte upiera sie ze na ABIT NF7-S nie chodzi poprawnie (jakies male artefakty) a na MSI KT400 wszystko pomyka jak nalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...