fuxmen Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 wiecie pomyślałem sobie czy nie moża by iść do kafejki internetowej, instalnąc seti odpalić wszystko i niech liczy; :lol: oni tam często formatów nie robią, a te 1-2 kompy w kafejce dodatkowe to zawsze coś; chodzą dużo i może by się przydały na coś :D czu ktoś już takie cuś wyczyniał ??? :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 a jak sie bedzie wysylalo i jakis idiota zobaczy okienko postepu i pomysli sobie "... ktos sie wlamuje do kompa ... wylacze to ..." albo ktos zobaczy jakis program ktorego nie zna i tez wylaczy itp ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 włąsnie w tym problem ale jak wysyłą to nic nie widac przecierz bo jest hide procesing a display transmit jest odznaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Hmm jakby to umiejętnie robić, to może coś by z tego wyszło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 kaeje zazwyczaj maja zablokowana mozliwosc instalowania czego kolwiek!!! przynajmniej te porzadne! ale probowac mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 wiesz ja byłem w kafejce to se instalłem dap, getrighta, gg i te inne i nic a pozatym seti się nie insstaluje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 to probuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 jutro próbuję :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 mam juz athlona 2500 i 2200 w kafejkach :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 gorzej jak codziennie rano odpalają ghosta z cd i po zabawie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 napewno nie bo byłęm rano o 10 a tam było pełno poinstalowane napppewno nieee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a nie zdziwia sie jak im bedzie komp wolniej chodzil? :> toz to musi zzerac mase zasobow. Nie jestem pewien albowiem nigdy nie liczylem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 To juz lepiej w szkole zarzucic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a nie zdziwia sie jak im bedzie komp wolniej chodzil? :> toz to musi zzerac mase zasobow. Nie jestem pewien albowiem nigdy nie liczylem :]Przy odpowiednim ustawieniu seti ma najniższy priorytet w systemie więc napewno nie odczują róznicy w prędkości :twisted: ps MeHow Może byś sie przyłączył do teamu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 To juz lepiej w szkole zarzucic.ja bym zapodal ale u mnie sa ograniczenia i niemozna nic instalowac :( ale qrde 18 celkow 1000mhz i wszystkie licza na moje konto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a moze sie przylacze :] musialbym pomyslec hehe :] antek 1700@2900 sie by przydal? mozna to odpalic pod linuxem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 a moze sie przylacze :] musialbym pomyslec hehe :] antek 1700@2900 sie by przydal? mozna to odpalic pod linuxem?Przyda się jak najbardziej każdy dobrze wykręcony antek a pod linuxem tesz sie da http://seti.amdmbpond.com/linux.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 wiecie co mój kolega był wczoraj w tej kafejce na tym kompie co zainstalowaliśmy seti z 2 tyg temu i seti CHODZI!!!! chyba idę w przyszłym tyg i poinstaluję jeszcze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...