Paazik Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Hej. Mam kartę TV. I Np. nagrywam jakiś program na hdd, 0 klatek dropped. Potem go odtwarzam, po około połowie nagranej audycji dźwięk jest szebciej niż obraz(lub odwrotnie?). Co jest?? Help!!! Używam Btv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Hej. Mam kartę TV. I Np. nagrywam jakiś program na hdd, 0 klatek dropped. Potem go odtwarzam, po około połowie nagranej audycji dźwięk jest szebciej niż obraz(lub odwrotnie?). Co jest?? Help!!! Używam Btv. jest to rozjechanie dźwięku z obrazem - użyj virtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uchmanek Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 vd nie jest zby wygodny, proponuje iuVcr (ma wiele ciekawych opcji, w tym cosik do poprawiania synchro, swietnie wspolpracuje z harmonogramem zadan). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 A ja się podepne. Jak nagrywasz z tv że nie gubi klatek? bo ja jak nagrywam to kupa bo gubi strasznie. mam caviara 80 7200 z 8mb buforem i karte gf 4 ti 4200 gainward. Nie wiem czy coś źle robię czy ...? pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uchmanek Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 moze uzywasz zbyt mocnego kodeka i cpu nie wyrabia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...