CeglA Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Witam, po uruchomieniu skanowania w poszukiwaniu aktualizacjii na witrynie windows update ,caly czas mam 0 % nic sie nie dzieje? Co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uchmanek Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 zmieniales lokalizacje folderow systemowych, np: program files ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizbAn Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Korzystasz ze skryptu automatycznej konfiguracji? (opcje internetowe -> ustawienia sieci LAN) Miałem ten sam problem (cały czas 0%) i po wyłączeniu tego update działał bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Korzystasz ze skryptu automatycznej konfiguracji? (opcje internetowe -> ustawienia sieci LAN) Miałem ten sam problem (cały czas 0%) i po wyłączeniu tego update działał bez zarzutu. Dzieki bardzo ,pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...