cherry Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 XP testowałem od wczesnej bety i musze powiedzieć, że w żaden sposób nie odczułem spowolnienia po przejściu na PL, nawet czasy startu podawane przez bootvis'a były takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 ja bootvisa nie uzywąłem ale ile razy instalowałem na swoim kompie xp EN jak i polskiego to zawsze ale to zawsze EN startował szybciej i mam jakies wrażenie ze nieco szybciej chodzi (ale to może odczucie, może być błędne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Jak odpalić coś(dokładnie to Tiger Woods 2002, WIn XP nie chce mi go zainstalować) w WIN XP w trybi ekompatybilności z WIN98. Gdzie jest ta funkcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSoLow Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Też miałem problem z odzyskiwaniem pamięci w XP-ku. Proponuje programik podobny do RamIdle tyle że lepszy :wink: www.memstat.prv.pl U mnie WinXP pochłania ok.80MB RAMu, czyli dość mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Dlamnie ten xp jest kiczowaty nigdy jecze nieinstalowalem karty dzwiekowej i graficznej 4 godziny :D . A co do spowalniania zdarza sie. Ale tu was mam nikomu sie komp nieresetuje samodzielnie tak jak mi np. koncze grac w Diablo właczam seti i winampa i nagle PYK i komp sie resetuj jest SuperEkstraTurboPower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 ... a po skonczonej grze w RTCW pod XP, dysk jest jeszcze rzezbiony przez minute (jezeli nie wiecej), co pod 98(SE) nigdy mi sie przy takiej konfiguracji nie zdarzylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 ... a po skonczonej grze w RTCW pod XP, dysk jest jeszcze rzezbiony przez minute (jezeli nie wiecej), co pod 98(SE) nigdy mi sie przy takiej konfiguracji nie zdarzylo.grałem w to na w2k i nic takiego nie miałem W2K RULEZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...