Skocz do zawartości
DoctorPulse

Dobra plyta pod Socket 370 i do O/C

Rekomendowane odpowiedzi

No jak masz to poszukaj w starych numerach CHIP`a tam na bank są jakieś testy jak chcesz to moge ci potem podać dokładne numery CHIP`a w którym były jakieś testy. No w sumie ASUS CUSL-2 też nie jest zły :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do oc. to najlepsza bedzie plytka na chipie intela. plytki na via apollo 266 bardzo sie grzeja i przez to nie sa najlepsze do podkrecania. testy wykazaly znikomy przyrost wydajnosci socket370+ddrram w porownaniu do socket370+sdram. sam mialem asusa tusl2-c i krecilem na nim celafona 600@900 a pozniej p3 750@900. plyta chodzi stabilnie do tej pory u mojego starszego. polecam asus tusl2-c.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam Celka 1300 wykręconego jak w podpisie na płycie Abit St-6 na twoim miejscu nie napalał bym sie specjalnie co do mozliwości OC tego procka powyżej FSB118 jest nie stabilny a dalsze zwiekszanie napięcia niewiele daje. Ale oczywiście może twój proc będzie miał wyższy potencjał ;) PŁYTA Abit ST6 - w sumie polecam (Tusl jest droższy ale lepszy - nie ma problemów z dzielnikami co sie zdaża na Abitach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ABIT ST6-RAID pod tulipanka no chyba zę chcesz tam wsadzić coperka to może być ABIT BX133-RAID :)

Przecierz napisał że ma Tulipanka 1300 (13x100),więc po co mu Koperek a tak na bobrą zprawę to w w BX a 133 tez go wepchnie - ale kastrować takie cudo...;) - panowie to sie nie godzi... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mieliście ten problem ze zintegrowanym dzwiękiem na SA6/ST6. Przez to musiałem kupić Sb Live! dlatego teraz nie narzekam. Ponadto ta zintegrowana dzwiękówka sprawiała, że gry mi sie zacinały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...