DoctorPulse Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Witam wszystkich, niose sie z zamiarem zakupeinia nowej plyty pod Celerona 1300 (13X100). Chcialem zakupic pozadna plyte, do o/c oraz zeby byla funkcjinalna, najlepiej na KT266!!! Prosze o rade!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Jak już coś to nie na KT266 bo on był tylko pod AMD, jak już coś to Apollo Pro 266. A tak a propo to ja na twoim miejscu bym pod tego proca zakupił ABIT`a ST6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Z własnych doświadczeń polecam Asusa TUSL-C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Tak, zdecydowanie Asus CUSL-2 ( z najnowszym BIOSem) lub TUSL. Rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Czyli mamy 2 glosy na Asusa CUSL-2 i 1 na ABITA ST6 Tak sory za pomylke, prawda Apollo Pro 266!!!!! Dzieki, moze znacie jakies strony z testami tych plyt?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No jak masz to poszukaj w starych numerach CHIP`a tam na bank są jakieś testy jak chcesz to moge ci potem podać dokładne numery CHIP`a w którym były jakieś testy. No w sumie ASUS CUSL-2 też nie jest zły :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zaden CUSL :( . The best is TUSL-C :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ja mam ST6 nienarzekam choc po kij mi szyna 250MHz :lol: - wolalbym dzielnik 1/5 na pci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_del Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 do oc. to najlepsza bedzie plytka na chipie intela. plytki na via apollo 266 bardzo sie grzeja i przez to nie sa najlepsze do podkrecania. testy wykazaly znikomy przyrost wydajnosci socket370+ddrram w porownaniu do socket370+sdram. sam mialem asusa tusl2-c i krecilem na nim celafona 600@900 a pozniej p3 750@900. plyta chodzi stabilnie do tej pory u mojego starszego. polecam asus tusl2-c. pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Czyli polecacie mi 2 plyty - ABIT ST6 - ASUS TUSL-C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Czyli polecacie mi 2 plyty - ABIT ST6 - ASUS TUSL-C Tak. To są najlepsze MoBo do O/C pod Socket 370 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Tylko Abit ST6. Na nim sa rekordy OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 mam Celka 1300 wykręconego jak w podpisie na płycie Abit St-6 na twoim miejscu nie napalał bym sie specjalnie co do mozliwości OC tego procka powyżej FSB118 jest nie stabilny a dalsze zwiekszanie napięcia niewiele daje. Ale oczywiście może twój proc będzie miał wyższy potencjał ;) PŁYTA Abit ST6 - w sumie polecam (Tusl jest droższy ale lepszy - nie ma problemów z dzielnikami co sie zdaża na Abitach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Czyli polecacie mi 2 plyty - ABIT ST6 - ASUS TUSL-C Tylko te płyty :D Ja miałem kiedyś Abita (robiłem taki zestaw dla kogos) Smigał az miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No ABIT ST6-RAID pod tulipanka no chyba zę chcesz tam wsadzić coperka to może być ABIT BX133-RAID :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekxy Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No ABIT ST6-RAID pod tulipanka no chyba zę chcesz tam wsadzić coperka to może być ABIT BX133-RAID :) Przecierz napisał że ma Tulipanka 1300 (13x100),więc po co mu Koperek a tak na bobrą zprawę to w w BX a 133 tez go wepchnie - ale kastrować takie cudo...;) - panowie to sie nie godzi... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dobra, wkońcu kupiłem abita st6 ale się rozczarowałem, przy o/c padał dźwięk.. więc się zdenerwowałem i przesiadłem się na AMD, dzięx za wszystkie wypowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mi tam nieszkoda takiego "wypasionego dzwieku" :lol: jak szyna pci miala ok.36mhz to juz sie sypal wiec wylaczylem w biosie , a wlozony SB chodzi spox powyzej 40mhz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Też mieliście ten problem ze zintegrowanym dzwiękiem na SA6/ST6. Przez to musiałem kupić Sb Live! dlatego teraz nie narzekam. Ponadto ta zintegrowana dzwiękówka sprawiała, że gry mi sie zacinały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Fakt, tylko że ja już nie chciałem wydawać kasy na nic. Myślałem że ta płyta jest naprawdę dobra, a tu zonk. Nidość że metodą prób i błędów podłączyłem wszyskie ledy to jeszcze miałem problemy z dźwiękiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...