ScR Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Spotkał się ktoś w Warszawie z takimi wężami? Ewentualnie w jakimś sklepie w necie? Objechałem już Castorame, Obi, Praktikera i parę zoologów i nic. Narazie kupiłem eheima 9/10, ale to jeszcze nie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Dziwne, sam kupiłem w liroju, w Obi wiszą różne na metry, w Praktikerze też widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos99 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 a czemu nie 9/10? Zobacz na mój konfig,wszystko działa stabilnie na 3.45 ghz 3dmark01-19930 , 3dmark03-6385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScR Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Dziwne, sam kupiłem w liroju, w Obi wiszą różne na metry, w Praktikerze też widziałem.Ok. Sprawdzę w Liroju. W tych pozostałych są faktycznie ale nie ten rozmiar. a czemu nie 9/10? Zobacz na mój konfig,wszystko działa stabilnie na 3.45 ghz 3dmark01-19930 , 3dmark03-6385W sumie to mogą być ale to zawsze trochę lepszy przepływ. A tak na marginesie to czy jest szansa wcisnąć taki wężyk 9 lub 10 na kruciec od chłodnicy 12. Czy też będę zmuszony zastosować reduktory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfos Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Jak podgrzejesz wąż to nie powinno być problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Weze 10/12 sa prawie wszedzie. Nawet w Castoramie maja. Jednak jesli szukasz dobrej jakosci to naprawde super mozesz kupic w DiscoTechu (GUTTASYNY). Jedne z lepszych jakie widzialem wogole, a zdecydowanie najlepsze z modeli 10/12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScR Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Weze 10/12 sa prawie wszedzie. Nawet w Castoramie maja.No sorry ale obleciałem już Castorame, Praktikera, Obi i dzisiaj Leroya + zoologiki i w żadnym nie znalazlem. Moze mam pecha i wszystko wykupili :( Pozostaje mi już tylko DiscoTech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 ScR - a jakich/ile dokładnie szukasz ? bo w samochodowym jakieś 200m dalej takich do oleju i benzyny mnóstwo jest (widziałem na pewno 6 i 12) - jeśli będziesz miał ciśnienie to wal na priva. Aha - i jeszcze drobna prywata - czy ktoś ma kawałeczek węża który wejdzie na wylot PH802 ? Mam przewody 12,5/17, na wylot wchodzą ok, ale są dość grube i sztywne i przenoszą drgania - a chciałbym podwiescić pompkę na czymś miękkim. Możecie poradzić i/lub poratować kawałkiem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScR Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ScR - a jakich/ile dokładnie szukasz ? bo w samochodowym jakieś 200m dalej takich do oleju i benzyny mnóstwo jest (widziałem na pewno 6 i 12) - jeśli będziesz miał ciśnienie to wal na priva. Ok dzieki, ale chyba uda mi sie kupic w DiscoTechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Wiekszosc tych od benzyny to tragedia, bo sa strasznie twarde. W Ciastoramie na Targowku na pewno maja 10/12 z PCV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gujos Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Na Placu Grzybowskim są Slikony. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Wiekszosc tych od benzyny to tragedia, bo sa strasznie twarde.hmmm... dzwne - widziałem w trzech sklepach w elblągowie, wszędzie chyba ten sam producent, całkiem miękkie, a po zanurzeniu w ciepłej wodzie to w ogóle wypas inna kwestia że osobiście stosuje te zbrojone siateczką, 12,5/17, od aparatury pneumatycznej raz jeszcze spytam - nie ma nikt kawałeczka jakiegoś miękkiego węża na wylot PH802 ? (Eheim 16/22??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Pewnie zalezy od producenta (mowimy o wezach do paliwa). Co do weza 16/22 to wez jedz sobie do Castoramy i kup 1m za 4 PLN. Po co ktos ma Ci jakies kawaleczki wysylac jak zaplacisz prawie tyle samo za przesylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...