j.h.hudy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 mam juz kabel skrosowany do polaczenia ale jaki program ktory dziala pod xp mozne przesylac dane do drgiego pc przez taki kabel?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Wszystko masz w systemie i nic więcej nie potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 (edytowane) no tak ale hodzi o zgodnosc!! bo w laptopie mam windowsa 98 se a w pc mam xp!! i nie wiem czy to moze byc a jezli moze to co mam robic... a jak nie moze to jaki inny progs?? Zanurz się w oazę spokoju jaką jest Wiejskie Życie. Dbaj o to, żeby Twoja krowa miała zawsze dużo koniczyny i dawała pyszne mleko, z którego wyrabiać będziesz ser. Nie zapomnij też o uprawie pszenicy i wyrabianiu mąki. To i wiele więcej czeka Cię w tej wspaniałej grze. Zanurz się w oazę spokoju jaką jest Wiejskie Życie. Dbaj o to, żeby Twoja krowa miała zawsze dużo koniczyny i dawała pyszne mleko, z którego wyrabiać będziesz ser. Nie zapomnij też o uprawie pszenicy i wyrabianiu mąki. To i wiele więcej czeka Cię w tej wspaniałej grze. Edytowane 4 Października 2013 przez j.h.hudy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Odpal systemową pomoc, wpisz w wyszukiwarce " Bezpośrednie połączenie kablowe" i czytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 wpisalem i pisze: Aby utworzyć bezpośrednie połączenie sieciowe przy użyciu kabla DirectParallel Otwórz okno Połączenia sieciowe. W obszarze Zadania sieciowe kliknij opcję Utwórz nowe połączenie, a następnie kliknij przycisk Dalej. Kliknij opcję Konfiguruj połączenie zaawansowane, a następnie kliknij przycisk Dalej. Kliknij opcję Połącz bezpośrednio z innym komputerem, kliknij przycisk Dalej, a następnie wykonaj jedną z następujących czynności: Jeżeli chcesz, aby komputer działał jak host (komputer zawiera informacje, do których musisz mieć dostęp), kliknij opcję Host. Jeżeli chcesz, aby komputer działał jak gość (komputer uzyskuje dostęp do informacji na innym komputerze), kliknij opcję Gość, a następnie kliknij przycisk Dalej. W polu Urządzenie użyte do tego połączenia kliknij pozycję Bezpośrednie połączenie kablowe (LPT1), a następnie kliknij przycisk Dalej. Postępuj zgodnie z dalszymi instrukcjami Kreatora połączenia sieciowego. Uwagi Aby otworzyć aplet Połączenia sieciowe, kliknij przycisk Start, wskaż polecenie Ustawienia, kliknij polecenie Panel sterowania, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę Połączenia sieciowe. Bezpośrednie połączenie sieciowe używające kabla DirectParallel wymaga autonomicznego komputera z systemem Windows 2000 lub Windows XP.!!!!!!!!!! Do wykonania niektórych zadań jest wymagane zalogowanie się jako administrator lub członek grupy Administratorzy Jeśli komputer jest podłączony do sieci, wykonanie tej procedury mogą uniemożliwiać ustawienia zasad sieci. Aby uzyskać informacje o sposobach kontaktowania się z firmą Parallel Technologies lub jej lokalnymi przedstawicielami w celu zamówienia kabli DirectParallel, zobacz Tematy pokrewne. Tematy pokrewne a mnie chodzi zeby bylo zgodne z windowsem 98 se i nie przez lpt! tylko rs232c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...