Jordi23 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Czy ktos juz gral?? pojawilo sie 2 plyty, jest to dodatek i mam pytanie czy trzeba miec oryginala zainstalowanego zeby to uruchomic ? Jezeli ktos gral niech podzieli sie wrazeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No mam nadzieje, ze podstawa nie jest potrzebna. Za jakis czas sie przekonam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 ino potrzebna podstawa :( (ehs 4h ssania) i teraz szukaj podstawowoej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 ino potrzebna podstawa :( (ehs 4h ssania) i teraz szukaj podstawowoej wersjino wlasnie tego sie obawiałem , fuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 dokladnie :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 ile to kasy 3ba wydac zeby sobie pograc w dodatek :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 BEUHEHEHHAHHA!!!!!! nie.no.bez.kitu..ale.ta.gra.jest.chyba.niedopracowana..jak.tylko.dotarlem.do.plo nacego.wraku.samolotu.i.pojawili.sie.ZOLTKI..to.sami.zobaczcie. jak.to.wygladalo... pewnie.sobie.myslicie.co.to.jest???...to.sa.wlasnie.ŻÓŁTKI.ktore.strzelaly.do.mnie...ja.w.nich.z.maszynowej.z.80 razy. a.one.podbiegaja.pod.jaja.i.strzelaja.do.mnie..LOLL|!!!!|..ciekawe.bo.wyglada.to .tak.jakby.biegali.pod.ziemia.. kumpel.ma.to.samo.i.toze.sie.smial.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 A jak chodzi?? Slyszalem ,ze z wydajnoscia to smiech na sali?? A ludzie na FarCry narzekali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Jesli chodzi o Vietcong to trzeba po prostu zainstalowac patche, najlepiej az do wersji 1.41. BTW czy ktos ma jakas solucje jak przejsc misje w ktorej trzeba odbic jenca? Przebrnalem przez mokradla i jestem przy wiosce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Jesli chodzi o Vietcong to trzeba po prostu zainstalowac patche, najlepiej az do wersji 1.41. jak.instaluje.sie.ten.doadtek.1ST.ALPHA.to.sie.automatycznie.aktualizuje.do.(nie .pamieta.wlasnie).1.41.lub.1.5 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 R.I.P jak niemożesz zabić zółtych tzn że masz złego krakowiaka. A pozatym gra jest tak niedorobiona że wstyd to wypuścić. Znikający dźwięk żałosna wydajność nawet w porównaniu do "jedynki" zacinający sie kolesie itp. Ciekawi mnie tylko co poprawiają patche bo nic sie nie zmienia a mają po kilkadziesiąt mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja zainstalowalem sobie od razu łatke 1.6 do Fist Alpha - i wszystko bylo ok (aha ta latka od Fist alpha updatuje takze zwyklego vietconga do najnowszej wersji) a grafika ładna jest nie mówcie - ja mam wszystko na max i plynnie chodzi ! pozdro - i czekamy na seqel ! plóm :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 tak jak w opisie czy posiada ktos to giere bo msuze ja miec a nie moge nigdzie jej znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ukończyłem ten dodatek i wrażenia niezbyt! Zaznacze w 100% że wersja podstawowa chodziła dużo płynniej niż Fist Alpha. Czasami i Radka przymuli czym byłem strasznie zaskoczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a dodatek wynaga podstawki ? i czy masz na plytce fist alpha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Tak dodatek wymaga podstawki!! Mam na płytkach Fist Alpha bo są dwie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...