ravenclaw Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Mam mały problem. A tuż mam servera w domku. NIe używałem go przez 3 tygodnie i nie miał w sobie dyska więc wkładam dysk <dysj jest dobry>. Ekran był na początku niebieski jak <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>łęm więc go wyłączyłem i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m drugi raz a ten nic nie wstaje. Co się mogło rypbnąć. P.s. Zasilacz jest też dobry bo sprawdzałem co się mogło stać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Może bios się wyczyścił :( lub coś z prockiem :( ja mam celka na przejściuwce i tesh pewnego razu nie wstał patrze a tu cała przejściuwka spalona.Były jakieś burze podczas tych 3 tygodni ? bo jesłi tak to być może masz powud nie działania serwera u mojego qmpla mobo po burzy sie spaliło chociaż komp był wyłaczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 No więc był wyłączony komp wogule z sieci elektrycznej. Ale on wogule nie wstaj ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m guzikiem i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i teraz nic tylko miga dioda "POWER". I właśnie nie wiem co mogło jebnąć w nim a jeśli bios to co można zrobić aby go nagrać bo na czystą kość się nie bawiłem?? A łyżka na to nie możliwe:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 No więc był wyłączony komp wogule z sieci elektrycznej. Ale on wogule nie wstaj ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m guzikiem i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i teraz nic tylko miga dioda "POWER". I właśnie nie wiem co mogło jebnąć w nim a jeśli bios to co można zrobić aby go nagrać bo na czystą kość się nie bawiłem?? A łyżka na to nie możliwe:( otworz bude i zobacz czy masz wypukle kondensatorki tez mialem taka sytuacje zaplala sie dioda i gasla...... i okazalo sie ze kondensatorki sie zepsuly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...