dextor Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 czy zbyt duży efekt pompowania obrazu w monitorze, tzn że jeśli mam czarne tło i pojawi się białe okno to obraz za bardzo rozszerza się lub kurczy, jest wystarczający do zgłoszenia reklamacji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jest wystarczający - tylko przekonaj sprzedawce/serwisanta/itd, że w twoim przypadku efekt ten jest "zbyt duży". Jeśli to sony, to życzę powodzenia...wyjątkowo niechętnie rozpatrują pozytywnie takie reklamacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Powinien ci przyjżć reklamację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zależy jaki model monitora bo niektóre poprostu tak mają i wtedy reklamacji ci nie uwzględnią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zależy jaki model monitora bo niektóre poprostu tak mają i wtedy reklamacji ci nie uwzględnią. hmm .. samsung 765MB ... ale jak wcześniej tego nie było a pojawiło się niedawno ... eh ... chyba żeby się przekonać będę musiał pofatygować się z nim do serwisu i pożegnać się z nim na 2 tyg ... a słyszałem że samsungi potrafią wracać z dodatkowymi wadami :| ... ale nie wiem czy to prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 właśnie dostałem od nich maila z inforamcją że: "Producent urządzenia dopuszcza zmianę rozmiaru wyświetlanego obrazu na pozomie do 2mm." czyli muszę jeszcze neico poczekać ... aż mi wybuchnie w twarz :) ... ale wtedy pewnie "Producent urządzenia dopuszcza zasięg zniszczeń do 2 metrów" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Luz, wybuchnąć nie wybuchnie :D BTW masz pecha bo samsungi pompowania raczej nie goszczą, a 2mm na cały obraz to małe pompowanie, mój stary KFC 15" na kineskopie NECa miał ponad 4mm NA JEDNYM Z BOKÓW (czyli obraz zmniejszał/wzwiększał się o ponad 8mm...) Nie panikować, tylko czekać i czekać... czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...