PEB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 przy uruchamianiu kompa pojawia się okienko z napisem " pci 128 drivecannot load midi weveset.midi playback has been disabbled" trzeba kliknać ok i wtedy winda ładuje sie do końca, co z tym zrobić i jak to włączyć???? dzięki z góry za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 1.Zmień tytuł topicu z POMOCY na coś sensownego opisujacego problem 2.Zainstaluj nowe drivery do karty muzycznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 z nowymi sterownikami już próbowałem i nic to nie daje, szukałem jakiejś opcji w biosie ale bezskutecznie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 a ja myslalem ze sb128 to karta muzyczna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 no tak muzyczna :) ale co z tym midi zrobić? pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 no tak muzyczna :) ale co z tym midi zrobić? pozdro. Próbowałeś wywalic te stery calkowicie ?? restart i na nowo instalnac ?? Jak nie pomoze to wyszukaj zaginiony plik w sterze i wrzuc tam gdzie go brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...