birdman Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 TAK!! oto team birdman i spolka bez odpowiedzialnosci wyladaowal na 10 miejscu :] raf- zaraz ty :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 no niezle dajesz GRATULUJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 no niezle dajesz GRATULUJEmozesz juz zaczac panikowac :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No jak widzę takie przyrosty tygodniowe to i ja w portki robię solidnie. Nie pozostaje nic tylko pogratulować, i cieszyć się jeszcze przez chwilę miejscem zaraz obok podium. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 papa RAF; juz miejsce 9 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 papa RAF; juz miejsce 9 :] Jestem Ci szczerze zobowiązana, birdman. :twisted: Pierwszy raz nie założyłeś nowego wątku, ale dopisałeś informację w już istniejącym. Osobne topiki o miejscu: 13 12 11 10 budziły we mnie niepokojące podejrzenie, że 90% tego działu to będą wątki o osiąganiu/traceniu kolejnych miejsc. Przemnażając to przez liczbę liczących -- uch... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 papa RAF; juz miejsce 9 :] Jestem Ci szczerze zobowiązana, birdman. :twisted: Pierwszy raz nie założyłeś nowego wątku, ale dopisałeś informację w już istniejącym. Osobne topiki o miejscu: 13 12 11 10 budziły we mnie niepokojące podejrzenie, że 90% tego działu to będą wątki o osiąganiu/traceniu kolejnych miejsc. Przemnażając to przez liczbę liczących -- uch... alez prosze cie bardzo :D :D a swoja droga to nie wiedzialem ze tu jakas babeczka-moderator jest :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 birdman jeszcze duuzo rzeczy nie wiesz ;) i walsnie pisz swoje awanse w jednym poscie to nie bedzie smietnika w dziale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 birdman jeszcze duuzo rzeczy nie wiesz ;) i walsnie pisz swoje awanse w jednym poscie to nie bedzie smietnika w dziale hehe :] juz tak latwo teraz nie bedzie :] ale ciebie juz wyprzedzilem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 nie bede swinia i juz tutaj napisze ze zajmujemy juz 8 miejsce :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 a mowilem ci ze syf robisz ptasiek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 ktos tu musi syf robic, aby moderatorzy mieli co robic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...