_lukash_ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 moja grafa to his excalibur 9700(275/270) i rdzen idzie luzno @352mhz a pamieci smieca powyzej 280mhz co mnie troche dziwi bo sa to samsungi 2.8ns ! (wedlug specyfikacji do 350mhz) probowalem wgrywac rozne biosy i lipa do 290mhz atefakty sa prawie niezauwazalne ale to chyba i tak malo jak na takie pamieci... w recenzji na tweaku 9700 vs. fx5800 w takiej samej grafie jak moja pamieci smigaly na 350mhz moze ktos mial podobny przypadek i wie czego to wina :?: aha i na pamieciach mam miedziane radiatorki coolermaster... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 musisz biosy pomeczyc, nawet jesli by byly undervolted to i tak wiecej by szly, szukaj dobrych biosow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 A poza tym sprawdź dokładnie specyfikacje tych pamięci bo może jest tak, że na kościach jest napis o końcówce 2.8(28), a one wcale takiego czasu dostępu nie mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lukash_ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 A poza tym sprawdź dokładnie specyfikacje tych pamięci bo może jest tak, że na kościach jest napis o końcówce 2.8(28), a one wcale takiego czasu dostępu nie mają... http://www.tweak.pl/artykul/r9700_fx5800 mam identyczne pamieci jak radek w tej recenzji (SAMSUNG K4D26323RA-GC2A) i wogole grafa ta sama a przynajmniej nie dopatrzylem sie roznicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...