dymy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 krece swoja non ultra a tu miast do gory to marki w dol leca (???) o co chozzzzi?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No proste, przekraczasz punkt przegięcia.Powyżej pewnej częstotliwości skalowanie wydajności zaczyna spadać , pomimo , że karta pracuje normalnie i się nie wiesza.Stop overclocking! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 to jak to? karta sie nie kreci? taki sam rdzen ale w polaczeniu z ddrII w wersji ultra daje lepsze wyniki ..wiec jakos mi sie ten pkt przegiecia nie widzi. ktos ma podobne doswiadczenia? jakies inne teorie? moze kwestia tego 2D/3D? bo pierwszy raz to widze w RT.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Opisz może dokładnie całą sytuację i zrób sobie podpis z wykazem cfg całego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 slyszalem o jakims takim zabezpieczeniu dla fx tylko nie wiem czy nie jest to tylko w topowych modelach -fx59XX, ja u siebie czegos taiego nie zauwazylem a rdzen mam wykrecony o prawie 100mhz a pamieci o dokladnie 100mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 slyszalem o jakims takim zabezpieczeniu dla fx tylko nie wiem czy nie jest to tylko w topowych modelach -fx59XX, ja u siebie czegos taiego nie zauwazylem a rdzen mam wykrecony o prawie 100mhz a pamieci o dokladnie 100mhz AJDAHO o ile pamietam zachwalales GF4 Ti a tu nagle FX 5700 Ultra? Czyli jednak siedziales na gf4 bo brak kaski bylo a nie dlatego ze taki super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 AJDAHO możesz podać jakiegoś linka do 3dmark03? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...