yahoo84 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Jak podłożyć obraz(jpg/gif or coś podobnego), pod główne menu(tam gdzie są przyciski: wstecz/dalej/do góry/wklej/wytnij itp)?? PS. Wiem że sie da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Mowisz o przegladarce? Przejdz na Opere :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo84 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Używam opery, ale nie chodzi mi o przeglądarke internetową tylko normalnie explorera w windzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Używam opery, ale nie chodzi mi o przeglądarke internetową tylko normalnie explorera w windzie. Sprawdz na www.skinz.org tam jakis soft znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 BTW po co Ci to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...