kejtu Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 jak w temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Epox 8RDA3I tu masz link do opini w komputroniku :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Też sie zastanawiam nad 8RDA3I lub 8RDA3 i sam nie wiem ale sadze ze ta pierwsza 8RDA3I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Ja mam Epox 8RDA3 i jestem z niej bardzo zadowolony jest to super płyta dobra do podkręcania ma dosyć durze możliwości regulacji napięć itd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Niedawno kupiłem znajomej 8rda3i. Bardzo fajna płyta w rozsądnej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 też polecam 3RDAEI. nie zależało mi na SATA ani dzwięku bo mam Audigy. Spokojnie daję się kręcić fsb na 210 (patrz podpis). Szkoda,że vmem kończy sie na 2.9v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 sam teraz kupilem 8RDA3I i moge ja z czystym sumieniem polecic . Wybierałem miedzy abitem NF7 i tym epoxem. Wziołem epoxa gdyz roznica w cenie okolo 80 zł to jest jednak sporo , a MNIE nic wiecej nie oferuje. Takie same osiagi mi sie udało na nic uzyskac . testowałem jedna po drugiej. Za te pieniadze niemam lepszej. Nic tylko brac bo cena 280zł to rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...