Pioterek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Mam kilka pytań Mam w biosie takie ustawienia których nie rozumiem, np. Tras Non – DDR400/DDR400 [6T/8T] mogę też ustawić 7T/10T Write Recovery Time [2T] mogę też ustawić 3T DRAM EWTR [3T] mogę też ustawić 1T Co oznaczają te ustawienia i jak najkorzystniej je ustawić (najszybciej) Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Przeczytaj poniższy text, a na pewno dużo się dowiesz. http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/212-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Właśnie czegoś takiego szukałem :lol: Dzięki bardzo. Myślę że przyda się niejednemu użytkownikowi. Pozdrawiam Pioterek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Hmm ten mój artykuł tyczy sie testów na nF2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Lecz co dziwne u mnie ustawienia dla fsb 200 2 3 3 8 sa szybsze niz sugerowane w artykule 2,3,3,11 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Dalej niestety nie wiem co to za ustawienie i dlaczego pisze że nie dla DDR400 Tras Non – DDR400/DDR400 [6T/8T] Czy ktoś może się konkretnie wypowiedzieć :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...