Stemek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam szanownych grupowiczów Przeglądam forum od dawna, ale dopiero teraz postanowiłem zaistnieć online :oops: Podczas botowania kompa mam post (ciękim babskim głosikiem) "memory fail" i z związku z tym - moje TwinMosy (z których nic innego niż standard SPD i fsb na 200 Mhz nie można nic wycisnąć) chciałbym wymienić na inne pamiątki. Mogę wydać w okolicy 600 zł na 2x256 DDR ale: 1. Jakie? GeIL, Corsair, OCZ 2. Czy jest sens 3. Czy wyniki będą odpowiednie do wyłożonej kaski Wiem, że już bywały podobne wątki już nawet kilka razy ale czytałem i chce jeszcze pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam na forum i od razu proponuję lekturę topiku o A7N8X. Tam znajdziesz nasze wywody o najrozsądniejszych pamięciach do tej płyty, bo musisz wiedziec, że jest ona wybredna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Tak jak mówi Hanu poczytaj o płycie, a ja topik przenoszę do działu o pamięciach, gdyż tam jest jego miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stemek Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 :wink: Dzięki bardzo lepiej się postaram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...