virtuomaniak Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Nigdy nie slyszalem o tym zalmanie :D Co uwazacie o tym zalmanku? Dobrze chlodzi? Link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20590894 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Nie widzialem tego testow, ale kolo zdziera :P dzisiaj patrzylem na angela.pl to al byly po 84 a AlCu to 99 :> ja sobie qpie tego AlCu, tylko pierwsze bude szefteka, jakies zalmany zm-f1 do budy i tego zalmanka i jazda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 n0rbi => jak chcesz ciszy to odpusc sobie tego F1 i kup lepiej jakiegos arctica, mam dwa lata i jest cisza virtuomaniak => doloz lepiej te 10 czy 15pln i kup juz sprawdzona jednostke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Bym bral 7000A CU ale to wazy chyba 700g a socket pod P4 nie wytrzyma takiego ciezaru, jedynie moge wziac ten albo AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 niemiec mylisz sie ten Zalman F1 jest bardzo cichy miałem go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 niemiec mylisz sie ten Zalman F1 jest bardzo cichy miałem go Niemiec sie nie myli ja mam 2x f1 i jest on glosny - na 70-80% obrotow dopiero jest cichy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 dla mnei cisza to cisza. zalman 7000a tez podobno jest cichy a dla mnei na 12V to jest wyjec niesamowity. ten zalman f1 jaki 7000a sa ciche dopiero ponizej 7V. Virtuo => jak komp bedzie stal to cu moze byc, jednynie z nim nie powinno sie kompa przenosic. ludzie normalnei go montuja na p4 i nei ma problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Bym bral 7000A CU ale to wazy chyba 700g a socket pod P4 nie wytrzyma takiego ciezaru, jedynie moge wziac ten albo AlCuA po co są dziury wokuł procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Niedlugo bedziemy mogli Wam zaprezentowac na mod4.us porownanie kilku coolerow SocketA aluminiowych TITAN TTC-D5TB/G/CU35/SC TITAN TTC-D9TB/CU35/R1 SPIRE SPA044 WhisperRock IV ZALMAN CNPS-7000A-Al Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 oby szybko :P szukalem takiego testu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Fajnie w sieci brakuje takiego testu tylko kiedy będazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 SpiderMAN fajnie, bede czekal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 dla mnei cisza to cisza. zalman 7000a tez podobno jest cichy a dla mnei na 12V to jest wyjec niesamowity. ten zalman f1 jaki 7000a sa ciche dopiero ponizej 7V. No ja oczywiscie ze mialem na mysli zm-f1 ale na tej smisznej przelotce, co daje 5.5v, czyli ~1900 obrotow, mam teraz takie cus zamontowane na falconrocka2 i jest ciche, i tak moj dysk zaglusza wszystko, bo mu chyba lozyska padaja, a zalmanka of koz tez bym odpalal na silent, a nad arcticami sie zastanawialem, ale nie chce mi sie za duzo szukac tego w Kraku bo zimno jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Bym bral 7000A CU ale to wazy chyba 700g a socket pod P4 nie wytrzyma takiego ciezaru, jedynie moge wziac ten albo AlCuA po co są dziury wokuł procka zalmana na p4 montuje sie do koszyka a nie do dziur przy plycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 to przwda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 a jaki jest adres stronki mod4.us ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 a jaki jest adres stronki mod4.us ? :Pmadre pytanie :lol: wklep w przegladarke mod4.us i jak masz ie6 lub opere7 to samo znajdzie przedrostek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 juz mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 hehe - wiecie ja uwazam ze lepiej jest kupic wersle Al-Cu OEM pod p4 i juz - masz duzo lepsa wdajnosc a cena taka sama [99 pln] wiec w czym problem? Naprawde polecam:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 AlCu 99zl?? Jak OEM to dadaj papste itd :P A jak mam teraz waitrak i moge go regulowac przez winde, a czy z zalmanem tez tak bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ALCU 99 ylko ze bez pasty, ale to i lepiej bo bedzie mozna kupic AS 5, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 No racja, a ile taka pasta kosztuje ;d No i jak jest z ta regulacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 fanmate jest w komplecie. masz tylko mocowanie pod jeden rodzaj procka. AS5 kosztuje cos ok 30pln, ale warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 o ile *C AS5 jest lepszy od Ceramique? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 o ile *C AS5 jest lepszy od Ceramique?poszukaj bo bylo to poruszane, a jak nei bylo to jest link do testu. jest to roznica rzedu 1st. podobna roznica jest miedzy as3 a as5. musze sprawdzic jaka roznica bedzie miedzy ultra2 a as3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 fanmate jest w komplecie.Ale ja nie chce sterowac przez fanmate, tylko tak jak teraz to robie poprzez Core Center !! Takto musialbym miec non stop otwarta obudowe i krecic tym gow*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Niekoniecznie - mozesz ustawic sobie tak, jak jest ci wygodnie i zostawic... To naprawde nie jest skomplikowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Ale ja nie chce krecic tym fanmate, chce aby pozostalo tak jak teraz z poziomu windowsa!! czy istanieje taka mozliwosc? Jesli nie to dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 jezeli masz mozliwosc sterowania obecnym wentylem to sadze, ze nie bedzie przeszkod ze sterowaniem wentylem w zalmanie. mi fanmate nie sprawial problemu, bo bude mam otwarta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Moge setrowac od proca i od NB, gdyby byla taka mozliwosc to sadze ze bym bral AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...