Grinch Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Kurcze !!!!! Mam neta, wszysto pięknie chodzi, ale nie moge grać w CS'a on-line. To samo jest z RTCW niemoge z refreshować żadnego serwera !!! iNTERNET w każdym innym przyppadku działa (strony www, ściąganie ) oprócz grania w gry typu on-line. Formatowałem już dysk i nic nie dało, myślałem że coś pocharzaniłem ale to nie to. Być może provider netowy przyblokował mi porty. Można to jakoś sprawdzić, jakiś programy czy cuś takiego ?????? Będe wdzięczny za wszwelką pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Po prostu zapytaj się providera o twoje uprawnienia w dostępie, powinien bez gadania udzielić ci odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 tez tak miałem, okazało sie że źle skonfigurowałem bramke, po tym wszystko było OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 pogadaj z providerem bo nie moze od tak sobie blokowac ci portow w koncu za cos placisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Czasem firewall/maskarada blokuje to, dlatego tak jak juz wczesniej napisano skontaktuj sie z prowiderem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...