kuebk Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Witam! Problem objawią się tym że jak chce włączyć ten prog to mi wyskakuje coś mniewięcej takiego "Init Load Failed", przypuszczam że jest to problem spowodowany tym że mam WinXP, dodam że ten prog chodzi normalnie pod Win98. Aha jest to Hardware Monitor od mobo ABIT BX133-RAID v1.0 z orginalnej płyty dostarczonej do płyty. Ja widziałem jak innym gościom ten prog normalnie chodził po WinXP (oczywiście od innej mobo). Więc czy da sie to jakoś odpalić pod WinXP czy trzeba jakiś nowszy skądś ściągnąc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 sprobuj z trybem zgodnosci jesli nie pojdzie to znjadz jakiegos update'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 No próbowałem i nic z tego:(:(:( A zkąd tego update mam <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...